Едва ли ще преувеличим ако кажем, че NEON са в един малък хорър възход със своите последни няколко предложения. Longlegs на режисьора Оз Пъркинс постави няколко рекорда за студиото, а с предстоящия Cuckoo надеждите са това да се повтори. Още през април видяхме първата реклама от новия филм на Тилман Зингър, а сега е време за нов, още по-ужасяващ поглед към мистериозния свят на главната героиня Гретчен.

Както ви споделихме и в предната новина, Cuckoo имаше много успешни премиери по редица фестивали по света. През изминалите месеци този успех продължи да се трупа и засилва, а мненията са повече от превъзходни. Всички се обединяват около идеята, че филмът е изобретателен, напрегнат и леко откачен, с щипка хумор и непредвидим сюжет.

Вижте и новата реклама:

Фокусът отново е върху мистериозната жена и мрачното минало на семейството на Гретчен, но този път сякаш показват малко повече от нужното. Все пак трейлърът не е прекалено дълъг, а и мистерията продължава да е налице, та се надяваме да има с какво да ни изненадат създателите.

Ето какво можем да очакваме от Cuckoo:

Седемнадесет годишната Гретчен с неохота напуска своя американски дом, за да живее с баща си, който се мести с новото си семейство в курортно градче в сърцето на немските Алпи. Още с пристигането си те са посрещнати от шефа на мъжа господин Кьониг, който проявява необясним интерес към нямата полусестра на Гретчен Алма. Нещо обаче не е наред с този спокоен рай. Младото момиче е преследваното от странни звуци и кървави видения докато не разкрива шокираща тайна, включваща и семейството ѝ.

Вижте и един плакат:

Cuckoo е режисиран и написан от Тилман Зингър. В ролите ще видим Хънтър Шейфър, Дан Стивънс, Джесика Хенуик, Мартон Чокаш, Грета Фернандес и други.

Премиерата на филма е насрочена за 9 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *