Класическият трилър в стил Алфред Хичкок понякога подозрително се приближава до мелодрама и в новия филм на Джесика Частейн и Ан Хатауей това явно всички го разбират отлично. Нищо не би могло да ни зарадва повече от смеска на жанрове с две прелестни актриси по средата, така че с удоволствие се гмурваме във втория трейлър.

Припомняме, че филмът се нарича Mothers’ Instinct и видяхме първия му трейлър през януари. Историята проследява две жени, които водят традиционен, привидно идиличен за времето живот през 60-те години – единствената им работа е да изглеждат перфектно и да се грижат за къщата и децата си. Двете са съседки и най-добри приятелки, споделят всичко, дори и съмненията си за живота. Един ден обаче трагичен инцидент отнема сина на една от жените, след което скръбта, подозренията, параноята и вината отравят всяка част на техните отношения.

Вижте новия трейлър сега:

Едновременно психологически портрет на две жени, както и изследване на тяхното приятелство, видно е, че в Mothers’ Instinct има всичко, което търсим в киното. Хатауей и Частейн са невероятни актриси, но точно в такъв тип роли, които ще им позволят да плачат, да викат и да се подозират една-друга смятаме, че ще блеснат и двете. Историята освен това е изпълнена с различни елементи, а трейлърът нарочно ни подсказва, че между двете има още тайни за разкриване, така че дори не знаем колко още скрити елементи можем да очакваме. Тънката граница между трилър и мелодрама в крайна сметка може и да се окаже прекалено сложна за навигиране, но какво забавление ще бъде, докато разберем!

Mothers’ Instinct е режисиран от Беноа Делом. Филмът е римейк на едноименен френски филм, написан от Оливие Масет-Депас и Барбара Абел, а тук в сценарият се включва и Сара Конрад. В главните роли са Джесика Частейн, Ан Хатауей, Джош Чарлс и Андерс Даниелсен Лай.

Филмът ще дебютира в кината на 26 юли, след което ще бъде достъпен на video on demand на 13 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *