"We Bought a Zoo" - Скарлет Йохансон

Нов ден, нов проект за нашата любимка Скарлет. След заяви желание за участие във фантастиката „Under the Skin”, Скарлет подготвя и следващия си филм, за който вече сме ви съобщавали„We Bought a Zoo” на Камерън Кроу. Мемоарът на Бенджамин Мий проследява историята на семейството му, което купува съсипано имение в Англия, част от което е парк с над 200 животни.

Още не е съвсем сигурно, че Мат Деймън ще поеме главната роля, но ако той и Скарлет подпишат договорите си, „We Bought a Zoo” рязко ще се покачи в класацията ни за чакани филми. Според Deadline Скарлет се е преборила с Ейми Адамс и Рейчъл МакАдамс за главната женска роля, която – малко ни е срам да си признаем – е пълна загадка за нас. Но както сме казвали неведнъж, щом е нашата любимка, останалото няма значение.

Носят се слухове за още един проект със Скарлет, но те са доста недостоверни – след като Натали Портман изостави „Pride and Prejudice and Zombies” имаше шанс ролята да отиде при Скарлет, но това е по-малко вероятно и от участието й във „Великият Гетсби” на Баз Лурман. Честно казано нито един от тези филми не ни звучи толкова добре колкото „Under the Skin”, защото като че ли в него има най-голям шанс да я видим разсъблечена.

Скарлет

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *