Миналата седмица получихме официалното потвърждение за заглавието на новия филм от поредицата Вади ножовете на Райън Джонсън и оттогава сякаш всеки ден излизат новини за проекта. Капка по капка и кастът на този филм стана море от звезди. И както и предишните два филма имаха страхотни актьорски екипи, тук по същия начин Джонсън успява да събере страхотна смеска от не просто известни, но интересни и разнообразни актьори, които ще ни бъде доста любопитно да видим как стоят заедно на екран.

Първо набързо припомняме, че заглавието е Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery и този път е вдъхновено от песен на U2. За момента за сюжета не се знае нищо, което е напълно неизненадващо. Имайки предвид предишните два филма и влиянието на Агата Кристи, което Джонсън гордо носи на преден план с тази си поредица, можем да предположим, че историята отново ще се върти около група богаташи в странни отношения, между които се извършва престъпление и само брилянтният детектив Беноа Бланк (Даниел Крейг) може да разреши случая.

Предишният път споменахме, че актьорският екип се оглавява от младите надежди Джош О’Конър и Кейли Спейни. В последните дни обаче разбрахме за целия отбор, който се присъединява към тях и то какъв звезден отбор! Един от големите ни любимци напоследък е Андрю Скот, който явно е и любимец на Холивуд в момента, предвид колко е популярен, което само може да ни радва. Скот може да играе и злодеи, и герои еднакво добре, така че нямаме търпение да разберем каква е ролята му. Говорейки за злодеи и герои, другият страхотен актьор, който има същата способност, е Джош Бролин, който също е част от екипа.

Към тях също така се присъединяват винаги страхотната Глен Клоуз, Кери Уошингтън, Томас Хейдън Чърч, Мила Кунис, Дарил Маккормак и Джеръми Ренър, в една от първите му роли след тежкия му инцидент преди известно време. Всеки един от тези актьори ни е познат с различните си превъплъщения и знаейки колко сочни герои ще им даде Джонсън, дори и да са сравнително за кратко на екран, се вълнуваме много за това да разберем и повече за историята.

Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery ще бъде написан и режисиран от Райън Джонсън.

Премиерата ще бъде в някакъв момент през 2025г. 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *