Помните ли, че преди малко повече от десетилетие в киното имаше един красавец, когото камерите и публиката обикнаха и бързо се превърна в talk of the town – Арми Хамър?! Актьорът имаше завидна кариера, наслаждаваше се на бляскавия живот в Холивуд и чудесно семейство, но преди вече повече от три години неговият свят тотално се разпадна, след като бе обвинен в упражняване на насилие, а също и в канибализъм (твърдения за подобни практики може и да изглеждат свръх-абсурдни, но никой не може да предположи докъде може да стигне човешката лудост, нали?!).

Коментирали сме и преди стремителното сгромолясване на Хамър от кастата на привилегированите в Холивуд, както и появилата се мини-поредица House of Hammer, представяща реалността, в която израстват мъжете от семейството на актьора, привиквайки да държат жените около себе си в тотално подчинение. Сега завръщането на темата „Хамър“ в новинарския поток е поради участието му в подкаста Painful Lessons, чиито автор и водещ е добър, личен приятел на актьора. Явно е дошло време за преосмисляне на реалността – или поне това се представя като аргумент за този разказ пред публиката, която в изключително интензивния поток от събития вероятно вече е забравила за съществуването на този актьор – все пак Хамър не е Кевин Спейси, нали?!

Макар че Арми Хамър (още) не е наясно каква би могла да бъде реакцията от страна на кинаджийте в Щатите, той си е намерил приятел, с когото работи по сценарий, и декларира твърдо намерение да се опита да го завърши и да го представи за работа във филмовата общност. Той признава, че не знае какво да очаква от бъдещето, но очевидно не може да се откаже от любовта си към киното – и прави всичко, което е в неговите лични възможности, за да задоволи тази своя страст. Освен това сценарият ще бъде до известна степен автобиографичен, което навежда на мисълта на опит от страна на Хамър да представи своята гледна точка към случилото се в последните 10-15 години от живота му.

Независимо от това каква е съдбата на подготвяния от Арми Хамър сценарий, ще ни бъде интересно да проследим развитието на неговия живот. Готови сме да се обзалагаме дали Холивуд е склонен да забравя скандали с непристойно поведение – в близко или по-далечно бъдеще. А ако ви се слушат разкази между приятели – ето част от споменатия подкаст, като цялостната му версия може да бъде проследена в Spotify.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *