През миналата година австралийското дуо Дани и Майкъл Филипо привлякоха вниманието на критици и зрители с дебютния си ужас Talk To Me. Филмът се превърна в най-касовия хорър на А24, спечелвайки си близо сто милиона долара при бюджет от само пет. До този момент дуото бяха познати на публиката със своя youtube канал RackaRacka.

Сега всички погледи са втренчени в братя Филипо и се питаме какво са ни подготвили те. Ще успеят ли да надскочат своя дебют или ще се окажат просто късметлии с one-hit wonder в ръцете си. Макар продължение на Talk То Ме да беше обявено още след премиерата, двамата са се насочили в още една посока.

Благодарение на Deadline научаваме, че номираната за „Оскар“ Сали Хоукинс се е присъединила към новия оригинал филм на братята, носещ заглавието Bring Her Back. Както и може да се предположи, историята се пази в тайна на този етап, но със сигурност скоро ще имаме повече информация.

Новият филм, който се предполага, че ще се появи преди Talk 2 Me (споменатото продължение на Talk To Me), отново е подкрепен от А24 и продуцентките Саманта Дженингс и Кристина Кейтън (The Babadook). Снимките се очаква да започнат по-късно през лятото.

Интересе факт е, че Дани и Майкъл Филипо са в преговори да режисират и нов филм по поредицата игри Street Fighter, но най-вероятно това ще се случи след вече споменатите два други проекта, по които те усилено работят.

Сали Хоукинс със сигурност не е непознато име, и, както споменахме, има две номинации за „Оскар“ – за Формата на водата на Гийермо Дел Торо и Син жасмин на Уди Алън. Във филмографията си включва заглавия като Падингтън, Годзила, Големите надежди, а последно я гледахме в касовия хит Уонка с Тимъти Шаламе.

Ще следим за бъдещо развитие по темата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *