Не бихме се наели със задачата да се опитаме да обясним какво е нещото, което създава химия между двама актьори на екран. Дали са актьорските им способности, дали са личните им взаимоотношения, дали е режисьорската намеса – кой знае, вероятно е някаква комбинация от трите. Знаем обаче, че когато двама актьори имат химия, това е нещо магическо. А какво да кажем, когато двама актьори могат просто да мълчат заедно и пак да имат химия?

Преди няколко години бяхме споменали радостта си от това, че магическото партньорство между Брад Пит и Джордж Клуни ще може да бъде отново видяно на големия екран и сега най-сетне получаваме първи тийзър и трейлър, които ни показват, че няма значение колко години минаха от Оушън филмите, Клуни и Пит продължават да бъдат Филмови Звезди. С главни букви.

Вълци единаци (Wolfs) e филм на режисьора Джон Уотс, най-добре познат от работата си по новата Спайдър-мен трилогия. Сега обаче той своеобразно се завръща към „по-малките“ филми, доколкото това може да бъде казано за проект на Apple и Sony с две от най-големите звезди на планетата. Филмът разказва за двама фиксъри, свикнали да работят самостоятелно, но принудени да колаборират въпреки своите желания.

Вижте първите кадри сега:

We’re not partners, казват те, а ние им вярваме, какво да правим – Пит и Клуни са. Струва ни се, че това клони повече към абсурдистка комедия, отколкото истински екшън или трилър, но всъщност пределно ясно е, че важни са те двамата, а каква е историята е напълно второстепенно. Разбира се, до голяма степен имаме доверие, че те са си избрали именно Вълци единаци да е първото им появяване заедно на големия екран от незабравимия Burn After Reading с причина. Признаваме обаче, че бихме ги гледали в каквото и да било, а тези трейлъри показват, че и Apple са наясно с това – харизмата на всеки един поотделно, а химията им заедно ще бъдат достатъчни, че да създадат интерес към проекта. Оттук насетне само стискаме палци да не се разочароваме, защото очакванията ни вече са вдигнати.

Вълци единаци (Wolfs) е написан и режисиран от Джон Уотс (Cop Car, Spider-Man: Homecoming). В главните роли са Брад Пит, Джордж Клуни, Ейми Райън, Остин Ейбрамс и Пурна Джаганатан.

Премиерата ще бъде на 20 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *