Винаги съществуват известни тревоги, когато филми, които харесаме много, но завършват историите си по органичен начин, им се обяви продължение, заради това, че на Холивуд никога не са им достатъчно парите. Хем се радваме, защото ще прекарваме повече време в светове, които сме харесали, хем се притесняваме дали магията може да се повтори.

Първият Нито звук ни стана любим, вторият ни достави удоволствие, но определено не беше на същото ниво и нямаше как да не бъдем скептични за поредния проект – предисторията Нито звук: Ден първи (A Quiet Place: Day One), която е по идея на Джон Кразински. Първоначално имахме надежди заради обявяването на Джеф Никълс за режисьор, но за съжаление, той се оттегли скоропостижно. След това беше назначен Майкъл Сарноски, когото харесваме заради чудесния Pig, но пък първият трейлър не ни вдъхнови изобщо.

Сега получаваме втори трейлър и за щастие можем да споделим, че е далеч повече в тона, на който се надявахме. Преди да го видите ще припомним, че Нито звук: Ден първи разказва историята за началото на вече познатата извънземна инвазия, но този път през погледа на група герои, които живеят в Ню Йорк. Съответно ще им е доста по-трудно да пазят тишина, отколкото жителите на малкото градче, с които се познавахме досега.

Вижте новия трейлър сега:

Разбира се, пак ги има експлозиите, писъците и скърцането на извънземните, които в първия трейлър ни изглеждаха все едно тази поредица се превръща в поредния еднакъв екшън филм. Тук обаче виждаме повече кадри на прекрасната Лупита Нионг’о и очарователната ѝ котка, както и на Джоузеф Куин, когото познаваме най-вече от Stranger Things. Героинята на Нионг’о Сам се съюзява с Ерик (Куин), за да оцелеят, докато разбират как да се предпазят от безмилостната инвазия и със сигурност ще ни бъде интересно да видим дали сами разбират, че трябва да пазят тишина или Джимон Хонсу, който обикновено играе разни мъдреци, просто ще им разкрие всичките трикове.

Нито звук: Ден първи (A Quiet Place: Day One) е режисиран от Майкъл Сарноски, който е и автор на сценария, по идея на Джон Кразински. В главните роли са Лупита Нионг’о, Джоузеф Куин, Джимон Хонсу и Алекс Улф.

Премиерата ще бъде на 28 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *