Тамън имахме възможност да си поговорим за симпатичния Глен Пауъл и неговия стремглав път към върховете на славата с поемането на щафетата на иконична роля от Арнолд Шварценегер, а сега сме приятно изненади от първи тийзър трейлър на другия филм на Пауъл, за който нямаме никакво търпение – Hit Man.

Режисиран от прекрасния Ричард Линклейтър, който е написал сценария заедно с Пауъл, Hit Man дебютира на фестивалите още миналата година, като световната му премиера беше във Венеция. Отзивите на критиците, които имаха възможност да го гледат тогава, са повече от възторжени и чакахме нетърпеливо, докато го видим и ние. Сега най-сетне, благодарение на Netflix, филмът ще бъде достъпен съвсем скоро и получаваме първа официална реклама.

Първо ще споделим, че историята на Hit Man е базирана на дива истинска случка, описана в местния тексаски вестник Texas Monthly. Млад професор с впечатляваща способност да се превъплъщава в измислени персонажи се е преструвал, че е наемен убиец, за да помага на полицията да залови хора, които искат да си наемат убиец. Линклейтър и Пауъл хващат тази идея, вкарват я в рамките на киносценария, добавят и напълно измислена секси любовна история, с която могат да завият във всякаква посока и – воала.

Вижте трейлъра сега:

Изглежда ни изключително чаровно и забавно и нямаме търпение да видим как способността на Линклейтър да изследва човешки характери в обикновени ситуации ще се пренесе към тази напълно необикновена ситуация. Глен Пауъл видно е напълно подходящ за тази роля, едновременно безумно чаровен, но и му вярваме, когато е срамежлив и неуверен. Харесваме и Адриа Архона, вероятно ще бъдат добра екранна двойка, а какви изненади ще ни поднесе сюжета можем само да гадаем – за щастие, не за много дълго време още.

Ето го и официалния синопсис на Hit Man:

Този окъпан от слънцето нео-ноар разказва за праволинейния професор Гари Джонсън, който има втора работа като фалшив наемен убиец за полицейското управление на Ню Орлиънс. Природно надарен в това да се вживява в различни герои и дегизировки, той използва способността си, за да лови хора, които се опитват да се отърват от враговете си. Гари обаче започва да се потапя в сложна морална дилема, когато е привлечен към една такава потенциална престъпничка – красивата млада Мадисън. Докато самата Мадисън се влюбва в една от фалшивите персони на Гари – мистериозно секси убиецът Рон, тяхната афера започва цяла поредица от заблуди, измами и нарастващи залози.

Hit Man е режисиран от Ричард Линклейтър, който е и автор на сценария заедно с Глен Пауъл. В главните роли заедно с Пауъл са Адрия Арджона, Остин Амилио, Рета, Санджей Рао, Моли Бернард и Еван Холцман.

Филмът ще бъде достъпен в Netflix на 7 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *