Остава много малко време, докато видим новия филм на Джон Кразински. И за всеки, който свързва името на Кразински като режисьор само с Нито звук, трябва от сега да предупредим, че следващият му проект няма нищо общо – той е като анимация на Pixar с Райън Рейнолдс в главната роля.

Припомняме, че става дума за Измислени приятели, (IF, съкращение от Imaginary Friends), разказващ за момиче, което открива, че може да вижда въображаемите приятели на възрастни, които са оставили назад детското си въображение.

Ето го и последния трейлър преди премиерата:

Изглежда ни ужасно чаровно и сладникаво, вероятно даже повече, отколкото част от аудиторията ще може да понесе. Струва ни се обаче, че не сме виждали отдавна солиден семеен филм, който да може да се гледа отново и отново, а децата също заслужават добри филми. Кога за последно срещнахме нещо, което дори се приближава до качеството и издръжливостта на Сам вкъщи например? Можем само да стискаме палци на Джон Кразински и Райън Рейнолдс, които и без това са страшни симпатяги, че са успели да произведат филм, който да радва децата години наред.

Предлагаме да видите официалния синопсис, след което цял куп постери със само част от различните герои, с които Измислени приятели ще ни запознае, всеки със собственото си представяне на различния характер.

Измислени приятели разказва за момиче, което открива, че може да вижда въображаемите приятели на всички. Какво ще направи тя с тази суперсила, когато поема по пътя на приключение, целящо да събере отново забравените ИП с техните (вече пораснали) деца? Страхотна група от актьори озвучават прекрасно уникалните герои, които отразяват невероятната сила на детското въображение.

Измислени приятели (IF) е написан и режисиран от Джон Кразински. В ролите са Кейли Флеминг, Райън Рейнолдс, Боби Мойнахан, Стийв Карел, Фийби Уолър-Бридж, Луис Госет Дж., Мат Деймън, Емили Блънт, Мая Рудолф, Винс Вон, Сам Рокуел, Акуафина, Джон Стюарт, Кристофър Мелони, Себастиан Манискалко, Матю Рис, Ричард Дженкинс и Брадли Купър.

Премиерата ще бъде на 17 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *