Ултра богатите са ултра откачени – дори нямаме нужда от филми, които ни го казват, за да го знаем, а такива има много. Дори и героите във филмите го знаят, както ще видите от днешния трейлър. Шегите за човешките жертвоприношения, които всички тайно подозираме, че се правят на богаташки отдалечени ваканции, не отнемат много време, за да започнат.

Става дума за първия трейлър на Мигни два пъти (Blink Twice), който е предстоящият режисьорски дебют на Зоуи Кравиц. В главната роля е годеникът й Чанинг Тейтъм, който играе милиардера Слейтър Кинг, който се запознава и се заглежда по коктейлната сервитьорка Фрида. Кинг кани Фрида и нейната приятелка да се присъединят към него и антуража му на скъпа ваканция на отдалечен остров, където всяка тяхна нужда ще бъде обгрижена, шампанското ще се лее и като цяло ще се запознаят именно с живота на свръхбогатите. Напълно очаквано обаче, не всичко е такова, каквото изглежда и мистерията, странностите и убийствата не закъсняват.

В ролята на Фрида ще видим Наоми Аки, която е най-добре позната от ролята си на Уитни Хюстън в I Wanna Dance With Somebody. Вижте трейлъра сега:

Естествено, винаги стискаме палци за режисьорските дебюти на хората. Ясно е от самото начало, когато филма се казваше още Pussy Island, че Зоуи Кравиц ще иска да провокира и да покаже скритите лица на иначе чаровните си герои. Поддържащият каст освен това е много интересен, защото свързваме всеки един от тях с точно определен тип герои – каквото и да става, Саймън Рекс няма как да не го виждаме като мазен негодник, Крисчън Слейтър винаги има още една тайна, която крие, а присъствието на Кайл Маклохлан в каквато и да е мистерия моментално я прави в пъти по-страшна.

Въпреки че този трейлър не ни изглежда като нещо изключително оригинално, пък и разкрива повече от сюжета, отколкото смятаме за нужно, все пак се надяваме много в крайна сметка Мигни два пъти да е от любимия ни тип летни хоръри, които изглеждат красиво, докато не започва да се лее кръвта.

Мигни два пъти (Blink Twice) е режисиран от Зоуи Кравиц, която е и автор на сценария заедно с Е.Т. Файгенбаум, работил по High Fidelity. В главните роли са Наоми Аки, Чанинг Тейтъм, Крисчън Слейтър, Саймън Рекс, Хейли Джоел Озмънт, Адрия Арджона, Кайл Маклохлан, Джина Дейвис и Алия Шаукат.

Премиерата ще бъде на 23 август. 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *