Завръщането на Д. Б. Уайз и Дейвид Бениоф към телевизията в креативна роля няма как да не бъде повод за интерес, въпреки че този интерес ни се струва доста противоречив. Някои хора искат да видят дали те могат да направят още един чудовищен хит, други искат да потвърдят скептицизма си, който финала на Игра на тронове разкри. Трети обаче просто тръпнат за адаптацията на един страхотен бестселър, така че обръщаме поглед към финалния трейлър на Трите тела (3 Body Problem).

Припомняме, че сериалът на Netflix Трите тела е адаптация от едноименния роман на Лиу Цъсин – първият азиатец, отличен с награда „Хюго“ за научна фантастика. Трите тела е първата книга от трилогията Земното минало и разказва история, разпростираща се през различни епохи, но основно занимаваща се с това, че Културната революция в Китай задвижва събития, които кулминират години по-късно с мистериозното убийство на група учени, когато физичните закони изглежда, че спират да важат. Група герои се впускат в търсене на истината, а една видео игра показва различните начини, по които цивилизациите се издигат и после рухват.

Вижте новия трейлър сега:

За разлика от предишния трейлър, който ни показа малко повече от „измисления“ свят, този се фокусира върху събитията на Земята, разследванията на хората и приближаващата се мистериозна заплаха. От всеки кадър си личи, че Netflix са дали на Бениоф и Уайз грамадански бюджет и само можем да стискаме палци, че той е бил оползотворен по най-добрия начин. Историята на Трите тела е комплексна и завоалирана и докато всички знаем, че двамата създатели постигнаха грандиозен успех с въвеждането на зрителите в един също толкова комплексен свят, съвсем скоро ще имаме възможността да разберем дали са успели да повторят успеха си.

Трите тела (3 Body Problem) е създаден от Дейвид Бениоф, Дан Б. Уайз и Алекзандър У. В главните роли са Бенедикт Уонг, Ейза Гонзалез, Джес Хонг, Джован Адепо, Джон Брадли, Алекс Шарп, Розалинд Чао, Джонатан Прайс, Лиам Кънингам и др.

Сериалът ще бъде достъпен в Netflix на 21 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *