Преди повече от две години споменахме, че Феде Алварес ще се заеме с режисурата на нов филм във вселената на Пришълеца. Нямахме кой знае какви очаквания, а и, както се случвало и преди, не бяхме сигурни до колко този проект (въпреки огромното желание на режисьора) ще се превърне в реалност. Все пак Disney, които, ако следите новините, закупиха Fox преди няколко години, са решили да материализират своята инвестиция. Новият филм е вече факт. Неговото име е Пришълецът: Ромул (Alien: Romulus), а днес представяме на вашето внимание и първия тийзър.

Припомняме ви, че идеята за предстоящия филм е на Феде Алварес, който лично я е предложил на Ридли Скот още преди години. Скот, който не постигна особен успех със своя последен опит Пришълец: Заветът, слагайки край на предварително планираната трилогия, е потърсил обещаващия хорър режисьор и му е предложил шанс да реализира мечтата си.

Вижте и въпросния тийзър:

На този етап ще си спестим коментарите, но няма да излъжем като кажем, че се вълнуваме. Пришълецът е една много специална поредица от филми и дори най-лошите попълнения намират място в сърцата ни. Силно се надяваме и Пришълецът: Ромул да заеме почетно такова.

Припомняме ви, че това не е единственият проект, който ще видим през следващите години във вселената на Пришълеца. Ноа Хоули работи по сериал за любимите ксеноморфи, който ще се развива векове преди познатата история и ще бъде ситуиран на Земята. Проектът няколко пъти беше забавян, но през януари месец тази година снимките бяха възобновени и се очаква да дебютира в началото на следващата.

Пришълецът: Ромул (Alien: Romulus) е режисиран от Феде Алварес, който е и сценарист заедно с Родо Саягуес. В ролите ще видим Изабела Мърсед, Кейли Спейни, Арчи Рено, Дейвид Джонсън, Спайк Фърн и други.

Премиерата е на 16 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments