Тази сутрин в интервю с  Associated Press, Бен Афлек потвърди слуховете от началото на годината, че заглавието на предстоящия му солов филм за Черния рицар (Афлек ще е режисьор и съсценарист, наравно с негово величество Джеф Джонс), най-вероятно ще бъде просто „The Batman”:

Поне това е заглавието, на което сме се спрели засега. Възможно е да го променя… това е, което мога да кажа в момента. Работим върху сценария, той върви добре и много се вълнувам за това.

Като част от промотиращите интервюта за новия си филм „The Accountant”,  Афлек разкри още малко информация относно „The Batman”, този път свързана с основния злодей. Както вероятно знаете, това ще бъде Deathstroke, а ролята му ще се изпълнява от Джо Манганело. На въпроса, защо точно него е избрал за антагонист, той отговаря:

Имам усещането, че точно той [Deathstroke] би се противопоставил добре на Батман. Знаете, голям почитател съм на героя, особено когато става дума за The New 52 (последната поредица комиски на DC) и начина, по който бе представен там, мисля че ще проработи и тук.

Личи си, че се притеснява да не се изпусне с повече информация. Това е нещо похвално, имайки предвид спойлърската трейлър кампания на „Батман срещу Супермен”.

И като споменахме „Батман срещу Супермен”, преди няколко дни Зак Снайдер пусна следната снимка в своя twitter:

На пръв поглед снимката изглежда съвсем невинна, докато човек не се загледа в ръцете на Снайдър, и по-точно – в таблета. Очевидно той работи по сцени, включващи Deathstroke, което допълнително потвърждава, че героят ще най-вероятно ще има поява в „Justice League”. Снайдер отдавна използва подобни прийоми и няма как да излъжа, готини са, даже са страхотни – кара хората да се вълнуват, без да разкрива прекалено много.

За финал може да се насладите на страхотния cinematic двубой между Батман и Deathstroke от играта „Batman: Arkham Origins”:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Нова история за Батман, без конфронтация между него и Жокера ще бъде адски глупаво и дразнещо. Дано Афлек се осъзнае.

  2. Нова история за Батман, без конфронтация между него и Жокера, ще бъде адски умно и интересно. Дано Афлек се справи.

    1. съгласен, Жокера отдавна вече се изтърка.

  3. Много народ мрънкат из нета, че заглавието било „елементарно“, и „странно“
    Щеше да е странно да се казва Супермен….баси.
    Иначе дано да го няма жокера…….Детстроук, особено ако е в Аркам версията…….. нааааайс

  4. То има ли комиксов филм, в който да не е ясно какво става само от заглавието….. затова с две ръце адмирирам едно такова „просто“ заглавите – без Начало, Край, vs и т.н.
    Пък дано и история е наистина оригинална, а не някакво снайдерово извращение на една манджа комикси.

  5. Най-накрая нов злодей. Joker e як ама стига толкова. Има още много bad guys нека и тях да видим

    1. Предпоставки има, единствено от към кастинг може да се притесняваме. Джо Манганиело не се слави много сред критиците.

  6. Колко участия има Жокера, та вече се „изтърка“? Нямам против друг злодей, даже напротив – ако има продължение на Отряда, Детстроук е задължителен. Но участието на Жокера в The Batman е също толкова задължително, било то и като по-малка роля. Ще станат за резил, ако не покажат убийството на Джейсън Тод и последвалата саморазправа на Прилепа с Жокера.

  7. Само заради такива слепи фенбойски коментари ми се иска „The Batman“ в крайна сметка да не бъде prequel 😀