Джеф Голдблум винаги ни е бил любимец и чарът му е способен да освежи дори най-безнадеждните проекти, но за съжаление твърде рядко го виждаме като звездата на шоуто. Актьорът основно взима ексцентричните поддържащи роли, в които може да бъде интересната подправка, която вдъхва живот на цялото ястие. Понякога това е с причина – всички помним какво стана с втория Джурасик парк, където ставайки центъра на вниманието, Иън Малкълм загуби мистериозния си чар. Но все пак сме гледали Мухата, така че не можем и да не си мислим, че все още би могло да има страхотен проект, ориентиран изцяло около характера на този емблематичен актьор.

Може би големият екран не е мястото за това точно през 2024, но Netflix напълно е. Платформата сподели с нас трейлър на предстоящия 6-епизоден сериал KAOS, в който Голдблум ще играе не кой да е, а Зевс – „краля на боговете.“ Идеята действително е интригуващата, така че вижте сами трейлъра и преценете, дали бихте му дали шанс:

Освен сочната комбинация между Джеф Голдблум и прелъстителния древногръцки бог, KAOS изглежда ни обещава и история, развиваща се в съвремието и разглеждаща позициите на власт в общество, което все по-малко може да се съгласи кого да почита. Макар и тийзърът да е кратък, изглежда сякаш можем да очакваме малко повече от просто повторение на ролята на Голдблум като самодоволен космически лидер в Marvel вселената. Сериалът е създаден от Чарли Ковел, отговорен за The End of the F***ing World, който се занимава с подобни теми и си има малка култова аудитория, така че не бихме се изненадали KAOS да достигне същия статус – не ни изглежда като хит сред безкрайните вълни от стрийминг съдържание, но може би като сериал, към който някои хора ще се присламчат. Във всеки случай се радваме за Голдблум.

Официалният синопсис гласи:

Зевс (Голдблум) е на върха на митологичната хранителна верига като цар на боговете – позиция, която заема от доста време. Един ден той открива немислимото – бръчка на челото си. Параноята се засилва и повежда върховното божество по опасен и нестабилен път. Зевс е убеден, че падението му наближава, и навсякъде вижда предзнаменования за гибел. И има право да се тревожи, защото някогашният приятел на Зевс, а сега негов затворник, Прометей, организира план за свалянето му. Планът включва трима различни хора, които изобщо не осъзнават космическото си значение и ролята, която трябва да изиграят за спасяването на света.

KAOS е създаден от Чарли Ковел и режисиран от Георги Банкс-Дейвис и Руняраро Мапфуно. Редом с Джеф Голдблум в актьорския състав участват Дейвид Тюлис, Джанет МакТийр, Клиф Къртис и др.

Премиерната дата още не е обявена, но сериалът се очаква да се появи по Netflix през лятото.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *