Има проекти, които се реализират съвсем „на сигурно“ – ако ще правиш романтична комедия, трябва задължително да поставиш чаровни, познати и обичани актьори в главните роли; ако ще правиш екшън с азиатски бойни изкуства – трябва да ангажираш разпознаваеми звезди, които да се справят с хореографията и да привлекат публика. И тъй като Джеки Чан вече е (почти) в пенсия, а и младите поколения някак не могат да го „припознаят“ като супер-любимец, явно е добре (отнов) да се разчита на Мишел Йeо, особено след наградената ѝ с „Оскар“ роля в Everything Everywhere All at Once.

Първата премиера на оригинална продукция на Netflix за 2024г. е The Brothers Sun – поредица, в която Йео влиза в ролята на майка-закрилница на синовете си, наследници на бос на мафията в Тайван. Как ви звучи?! Ето как се развиват обтегнатите отношения между представителите на различните криминални семейства…

Споменаването на създателя на тази нова екшън поредица Брадли Фалчук в нашите новини най-често е било заедно с името на Райън Мърфи – двамата работят по GleeAmerican Horror StoryScream Queens, Pose; Фалчук е сценарист и изпълнителен продуцент на Клъцни/срежи, а също и съпруг на Гуинет Полтроу от 2018… В творческата работа по оформянего на два от епизодите на The Brothers Sun, той работи заедно с Байрън Ву; сценаристи на останалите части са Андрю Лау, Джъстин Кейлън-Чен, Сийджон Сон, Али Сайбърт, Ейми Уонг и Джейсън Нин. Ето какво обещава на публиката официалният синопсис на сериала:

Когато ръководителят на една мощна тайванска мафиотска групировка е ликвидиран от тайнствен стрелец, неговият най-голям син, легендарният убиец Чарлз Сън, известен с прякора Chairleg, заминава за Лос Анджелис, за да предпази майка си Айлийн и наивния си по-малък брат Брус, който въобще не подозира истината за престъпното си семейство. Най-смъртоносните хора от подземните среди на Тайпе и борещите се за надмощие в мафията фракции се по петите на Чарлз, Брус имайка им, които трябва да забравят за раните си и да стегнат семейните редици, преди някой от безбройните им врагове да стигне до тях и – не дай си боже – да ги ликвидира…

Главните роли в този кютек с азиатски бойни изкуства и (доста) комедийни епизоди са поверени на Мишел Йео, Джъстин Чиен и Сам Сонг Ли, компания им правят още актьорите Хайди Куан, Джун Лий, Джони Коу, Алис Хюкин, Джон Хю Зан, Джени Ян, Мадисън Ху и Родни То. Начело на екипа изпълнителни продуценти са Брад Фалчук и Байрън Ву, като техни колеги са още Кевин Танчароун и Микел Бондесен.

Премиерата на The Brothers Sun по Netflix е предвидена за 4 януари 2024 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *