След доста дълга подготовка, забавяния и промени в актьорския екип, почти стигнахме до премиерната дата на един от сериалите, за които сме най-предпазливо любопитни тази година – Мистър и мисис Смит. Следим развитието на сериала от самото му начало и признаваме, че въпреки някои притеснения за напълно стандартен екшън, със сигурност сме любопитни най-вече заради приноса към сценария на Доналд Гловър и заради масивния актьорски състав, който поддържа главните действащи лица.

Първо припомняме, че в този сериал действието се върти отново около „Джон и Джейн Смит“ – кодовите имена на двама шпиони, които обаче знаят за професията на другия, за разлика от Бранджелина преди 20-ина години. Джон и Джейн са колеги, на които е дадена задача да се представят за женена двойка, докато изпълняват мисиите си, защото така по-лесно ще се вписват сред хората – стара тактика на КГБ, с която всички фенове на The Americans са добре запознати. Между двамата главни герои обаче започват да прехвърчат истински искри и въпросът е ще могат ли да вършат професионалните си задължения, докато се влюбват наистина.

В предишния тийзър, който видяхме, фокусът беше доста повече върху самия екшън, докато в новия трейлър далеч повече внимание се обръща на романтичната връзка, която назрява между куршумите и тежките телесни повреди. Вижте го сега:

Всъщност без съмнение най-интересното на този проект (което някога беше най-интересното и във филма), е именно балансът между екшън и романтична история. От тази реклама ни се струва, че химията между Доналд Гловър и Мая Ърскин е много приятна и определено ще им стискаме палци по техния познат „will they/won’t they” път. Другото, което ни привлича, са множеството гост звезди и ролите, които те поемат – за Сара Полсън това е поредното превъплъщение в терапевт, но ще ни бъде любопитно дали всички останали играят познатите си типажи, или ще има изненади.

Мистър и мисис Смит (Mr and Mrs Smith) е написан от Франческа Слоун и Доналд Гловър. В главните роли са Доналд Гловър, Мая Ърскин, Пол Дейно, Джон Туртуро, Михаела Кол, Паркър Поузи, Сара Полсън, Шарън Хорган, Ейза Гонзалез, Александър Скарсгард, Рон Пърлман и Уагнър Мура.

Всички осем епизода ще бъдат достъпни в платформата Amazon Prime на 2 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *