Досега не сме обръщали никакво внимание на новия филм на Джейсън Райтман, посветен на началото на „Saturday Night Live“ и сега попадаме на ъпдейт от Deadline, благодарение на който можем да поправим тази грешка. В актьорския екип се включват Габриел ЛаБел, Купър Хофман и Рейчъл Сенът, които ще поемат ролите съответно на създателя на SNL Лорн Майкълс, на изпълнителния директор на NBC – Дик Еберсъл и сценаристката на SNL Роузи Шустър.

Филмът на Райтман ще носи информативното заглавие SNL 1975, отбелязвайки годината на създаването на телевизионното шоу. Режисьорът е и автор на сценария, заедно с Гил Кенан, с когото работят по различните Ловци на духове, като двамата са използвали като материал дълги интервюта от бивши звезди, сценаристи и хора от екипа на шоуто. Ето какво гласи официалният синопсис:

На 11 октомври 1975 година една пълна с необуздана енергия група от млади комедийни таланти и сценаристи променят завинаги представите на американците за телевизионни шоута. Това е истинската история за нещата, които се случват по време на подготовката за първото излъчване на SNL. Ще станете свидетели на хаоса и магията на една революция, която за малко да не успее да се случи, докато се отброяват минутите до излъчването на прочутите думи: „На живо от Ню Йорк, това е „Събота вечер“!

Съсценаристите Райтман и Кенън са начело на продуцентския екип, в който участват още Джейсън Блуменфийлд, Ерика Милс и Питър Райс. Очакват се още новини, свързани с актьорския състав на тази амбициозна историческа продукция. Ако Райтман успее да започне снимките скоро, може и да приключи работа по филма до края на годината. Нетърпеливи сме за още ъпдейти!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *