Рекламната кампания около новия японски филм за иконичното чудовище Godzilla Minus One не е от най-главозамайващите, но поне засипаха зрителите с реклами и снимки от този своеобразен „софт рибуут“ на франчайза. Финален трейлър се появи през изминалите дни, за да отпразнува американската премиера, която се състоя на първи този месец.

Ревютата на Godzilla Minus One варират от прекрасни до, меко казано, прекланящи се пред новото отроче на Toho. Повечето критици и фенове са единодушни, че новият филм е един от най-добрите във франчайза към днешна дата, а Годзила е наистина ужасяващ и безмилостен.

Вижте какво са ни подготвили Toho със своя нов кайджу филм:

Много нови кадри могат да бъдат наблюдавани в тези кратки шейсет секунди и ни карат да се вълнуваме за Godzila Minus One. Очевидно е, че човешкият фактор ще е налице, но стискаме палци да има малко повече дълбочина и идея от американските си събратя. Самото чудовище изглежда зашеметяващо и детайлите са наистина чудесни. Дано получи и повече екранно време този път.

Godzilla Minus One ще се развива по време на следвоенна Япония, във времена, в които страната е на дъното. Тогава се появява Годзила, завличайки всички в минуса, откъдето идва и името на филма. Хората трябва първо да разберат тази нова заплаха, а след това да намерят начини да се справят с нея.

Вижте и един нов плакат:

Режисьор и сценарист на Godzilla Minus One е Такаши Ямазаки (Lupin III: The First), който ще е отговорен и за специалните ефекти. Музиката е дело на Наоки Сато. В ролите ще видим Риносуке Камики, Минами Хамабе, Юки Ямада, Мунетака Аоки, Хидетака Йошиока и други.

Филмът вече върви по кината в Щатите и Япония.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *