Още една поредна криминална история ще попълни колекцията на Apple TV+ с интересни актьорски изпълнения – това е впечатлението, което се заформя у нас, след като хвърлихме поглед на трейлъра на Criminal Record.

Погрешно отсъждане в миналото трябва да бъде преразгледано в светлината на нови разкрития, но дали ще се стигне до повторен анализ и събиране на доказателства – това ще стане ясно в продължение на осем едночасови епизода, по време на които ще се развива драматичният сюжет с участието на носителя на „Оскар“ Питър Капалди и номинираната за приза „Critics Choice“ Къш Джъмбо.

Ето как изглеждат нещата в света на детективите:

Подозираме, че освен конфликт в търсене на истината, в напрегнатия криминален трилър ще има доста други интригуващи взаимодействия между главните герои. Създател на сериала е номинираният за БАФТА Пол Рътман (Vera, Indian Summers), като действието се развива в съвремието ни, в сърцето на Лондон. Едно анонимно обаждане предизвиква сериозно противопоставяне между двама изключително опитни детективи – млада, енергична жена, която иска да открие истината, колкото и дълбоко да е заровена тя, и авторитетен, доказал се майстор в разследванията, който трябва да защити всичко, което е правил до момента. Двамата са принудени да преразгледат приключен отдавна случай на убийство…

Както вече споменахме, главните роли в Criminal Record са поверени на Питър Капалди – един от най-енергичните Доктори в легендарния сериал Doctor Who, познат с десетки други превъплъщения, и Къш Джъмбо, която в момента може да бъде гледана в Макбет на лондонска сцена, заедно с Дейвид Тенант, добре позната с ролите си в The Good Wife и The Good Fight. В актьорския екип са още Чарли Крийд-Майлс, Дион Браун, Шон Дъли, Стивън Сембъл-Мур, Расак Кукой, Ейша Кала, Кати Тайсън, Том Мучи и любимата ни Зоуи Уонамейкър.

Режисьор на Criminal Record е носителят на БАФТА Джим Лоуч (Save Me Too, Oranges and Sunshine), а продуценти на поредицата са Tod Productions и STV Studios. Отговорностите на изпълнителните продуценти са поделени между Илейн Колинс (Shetland, Vera), шоурънъра Рътман и двамата главни актьори – Капалди и Джъмбо.

Премиерата на първите два епизода от новия криминален сериал е на 10 януари по Apple TV+, като останалите части ще се появяват всяка следваща сряда до 21 февруари 2024 година. 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *