Японската Годзила обира суперлативи и поставя рекорди след премиерата си в Япония през миналия месец и Щатите преди няколко дни с последния опит на Toho Godzilla Minus One. Дори на малкия екран огромното чудовище се справя сравнително добре в сериала Monarch: Legacy of Monsters, макар и да не е негов фокус. Какво прави обаче Годзила на голям екран? Розовее!

Шегата настрана, през изминалите дни се появи първия трейлър на очакваното продължение на бокс офис хита на Адам Уингард Годзила срещу Конг. Новият филм ще носи звучното заглавие Годзила и Конг: Нова империя (Godzilla x Kong: The New Empire) и този път двете иконични чудовища ще трябва да обединят сили срещу нова заплаха, която се оказва непосилна за индивидуалните им сили.

Вижте за какво става дума в първия трейлър:

Дори не знаем откъде да започнем. Затова и няма да се опитваме. Розова Годзила? Мини Конг? Двете чудовища тичат рамо до рамо? Едва ли е нужно да изброяваме повече. Новият филм ще продължи да следва своите предшественици в лицето на разрастващата се MonsterVerse вселена и филмите ГодзилаКонг: Островът на черепаГодзила: Кралят на чудовищата и Годзила срещу Конг.

Адам Уингард този път ще разчита за сценария на своя дългогодишен партньор и приятел Саймън Барет, с който са работили над някои от предишните му филми като The Guest, You’re Next и Blair Witch. Това определено не спомага много да ни надъха за предстоящите приключения на Годзила и Конг.

Ето какво гласи и „титаничното“ описание на Годзила и Конг: Нова империя:

Новият филм ще изправи непобедимия Конг и страховитата Годзила срещу колосална нова заплаха, скрита дълбоко в недрата на планетата ни и застрашаваща както тяхното, така и нашето съществуване. Епичният филм ще задълбае още по-дълбоко в историята на Титаните, техния произход и мистериите, които крие островът на Черепа.  В същото време ще разкрие истината за митичната битка, която е спомогнала да се създадат тези създания, както и защо са свързани с човешкия род завинаги.

Вижте няколко плаката и снимки:

Годзила и Конг: Нова империя (Godzilla x Kong: The New Empire) е режисиран от Адам Уингард по сценарий на Саймън Барет. В ролите ще видим Ребека Хол, Браян Тайри Хенри, Кайли Хотъл, Дан Стивънс, Фала Чен, Рейчъл Хаус и други.

Премиерата е предвидена за 12 април 2024 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Този филм ще е голям провал, освен ако от WBD не пребоядисат Годзилата от розово поне в червено! Не е трудно, ще си поиграят с „боичките“ и ще получат нормален цвят! Даже ще е много по-добре, ако Годзила е черна, нали се намеква за някакъв ъпргрейд на силите?! Но черното ще е по-трудно за постигане спрямо розовото, ще трябва доста да се потрудят! Ясно е какво се цели с този розов цвят – полово неутрална Годзила, което огромен смях! Даже във филмите за чудовища вкараха woke идиотии! Разбира се, Конг няма да бъде озарен от някой педерастки цвят(упс политкоректността много ми бяга), защото ако огромната горила трябва да олицетвори някакъв човешки персонаж, то той ще бъде черен! В последно време в холивудските филми много се набляга на отглеждането на някой персонаж в даден филм от приемен родител, като традиционното семейство е далеч на заден план! Или ако го има, тогава родителите ще са от различни раси! Защо ли се прави това?! Може би защото педерастите и другите там трансджендъри не могат да имат деца! Този филм също няма да бъде пропуснат от тази woke пропаганда, като Конг ще си намери син, който няма да е негов, а ще е синът на главния антагонист във филма! И след като последния бъде победен от Конг и розовата Годзила, синът на големия лош ще бъде отгледан от Конг! Или поне за това намеква трейлърът!
    WBD ще трябва да променят доста неща, ако не искат този филм да е бокс офис дизастър!

    1. По голям провал от Марвел 2 едва ли ще е