Netflix продължават със серията си от анимета по популярни филмови или игрови поредици като следващата им цел е огромният франчайз на Терминатор. Още през 2021 година те обявиха, че започват работа по сериал, които ще бъде част от вселената на пътуващите във времето роботи, но ще се фокусира върху нови персонажи. Обещанието е изпълнено и тези дни получихме първи тийзър от очаквания съвсем скоро Terminator: The Anime Series.

Зад новото аниме седи легендарното студио Production IG., които са отговорни за класики като Ghost in the Shell, Eden of the East, Jin-Roh: The Wolf Brigade и много други. Сериалът ще се състои от осем епизода, но на този етап няма премиерна дата или обявен актьорски състав.

Вижте и въпросния тийзър:

За съжаление тази реклама не ни показва абсолютно нищо освен малко текст, но поне подготвя зрителите за предстоящата катастрофа, пред която ще бъде изправено човечеството. Ето какво гласи и официалното описание на сюжета:

Годината е 2022. Война бушува между машините и няколко останали оцелели хора. През 1997 година изкуственият интелект, познат като Скайнет, придобива собствено съзнание и се изправя срещу човечеството. Хваната между бъдещето и миналото един войник е изпратена назад във времето да промени съдбата на своя вид. Тя пристига през 1997 година и има за цел да предпази учен с името Малкъм Лий, който е на път да стартира нова система изкуствен интелект, основна конкуренция на Скайнет. Докато Малкъм се бори със собствената си морална дилема относно създанието си, той трябва да бяга от неуморен убиец от бъдещето, който завинаги ще промени съдбата и на трите му деца.

Изпълнителен продуцент, шоурънър и сценарист ще бъде Матсън Томлин, а режисурата е поверена на Масаши Кудо.

Очакваме скоро Netflix да обявят и премиерната дата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *