Една от по-любопитните предстоящи нови версии на познати заглавия, която ще видим в следващите месеци, е осъвременената версия на Мистър и мисис Смит (Mr and Mrs Smith). Както сме споменавали и преди, това е версията, където ще видим Доналд Гловър в главната мъжка роля, а освен това той е и един от главните сценаристи и продуценти на проекта. Първоначално щеше да му партнира Фийби Уолър-Бридж, но в крайна сметка главната женска роля беше поета от Мая Ърскин (PEN15).

Предполагаме, че повечето хора поне бегло си спомнят сюжета на оригиналния Мистър и мисис Смит от 2005 г. – Брад Пит и Анджелина Джоли бяха скучна женена двойка от предградията, които криеха един от друг, че всъщност са супершпиони. В тази нова версия, която Amazon Prime ни предлагат рано следващата година, сюжетът е една идея по-различен – тайната ще бъде за пред целия свят, но не и един пред друг.

Ето го официалният синопсис:

Двама самотни непознати се уреждат с работа за мистериозна шпионска агенция, която им предлага бляскавия шпионски живот на богатства, пътувания по целия свят, мечтан апартамент в Манхатан и какви ли не още привилегии. Единственото условие е, че те получават нови идентичности и уреден брак като господин и госпожа Джон и Джейн Смит. Веднъж женени, Джон и Джейн трябва да навигират нова опасна мисия всяка седмица, докато преминават и през различните етапи на връзката си. Сложната им история става само по-трудна, когато се намесят и истински чувства. Кое е по-рисковано – шпионажът или бракът?

Ето ги и първите кадри от предстоящия сериал:

Признаваме, че снимките изглеждат прекалено (дори притеснително) стандартно като за типа екшън, който очакваме Мистър и мисис Смит да бъде – надяваме се повече на добър сценарий, най-вече благодарение на шоурънърката Франческа Слоун, която пише сериала заедно с Гловър. Развълнувани сме и за поддържащия актьорски състав, включващ любимия ни Пол Дейно, Михаела Кол и Джон Туртуро, както и Паркър Поузи и Уагнър Мура.

Всичките ни очаквания и на нас, и сякаш на по-голямата част от публиката са доста занижени и подозираме, че към този проект няма да има особено голям интерес. Това само по себе си обаче може да се окаже скритият коз в ръкава на проекта и да донесе позитивна изненада, когато излезе.

Mr and Mrs Smith е написан от Франческа Слоун и Доналд Гловър. В главните роли са Доналд Гловър, Мая Ърскин, Пол Дейно, Джон Туртуро, Михаела Кол, Паркър Поузи и Уагнър Мура.

Всички осем епизода ще бъдат достъпни в платформата Amazon Prime на 24 февруари 2024 г. 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments