За разлика от Marvel Studios, които постоянно правят промени в графиците си и ни заливат с нови и нови премиерни дати за всичките си проекти, за които разбира целият свят, Sony тихичко си градят своето ъгълче от супергеройските филми и в някакъв момент просто ни изненадват с трейлъри. Не твърдим по никакъв начин, че това е задължително по-добре, защото освен анимациите им, за момента Sony не са ни впечатлили особено с нито един от супергеройските си проекти, но важнот е, че техните паякоподобни герои ще се увеличат с още един.

В предстоящия Madame Web Дакота Джонсън играе Касандра Уеб, която е парамедик и след животозастрашаващ инцидент започва да вижда бъдещето. За разлика от повечето герои, свързани по един или друг начин със Спайдър-мен, на Мадам Уеб просто това й е името, но също така майка й е работила с паяци, но тя самата просто има мрежа от хора. Get it?

Мадам Уеб събира около себе си група млади момичета, които тепърва ще развиват суперспособности, за да ги предпази от Езекил – човек, който иска да спре бъдещето от това да се превърне в реалност.

Вижте трейлъра и един промоционален клип зад кулисите сега:

За съжаление ни се струва, че това ще бъде поредния филм на Sony, който не просто разказва предвидима origin история, но и толкова плътно следва познатата формула, че просто няма как да ни предложи нещо ново вътре в рамката. Дакота Джонсън ни е достатъчно симпатична и ни се иска да ѝ се получи супергеройският опит, но по-скоро ни изглежда, че Sony отново са попаднали в същите капани, в които влизат винаги. Оплитат се в опитите си едновременно да модернизират комиксовите герои, но и да отдадат заслужената чест на корените им, и набутват прекалено много неща едновременно, вместо да изградят образите си търпеливо и постепенно. Накрая се получава една манджа със CGI грозде, която е неразличима от предишната такава.

Madame Web е режисиран от Си Джей Кларксън (Jessica Jones, Vinyl) по сценарий, който е написала заедно с Клеър Паркър и Керем Санга. В главните роли са Дакота Джонсън, Сидни Суини, Селест О’Конър, Изабела Мърсед, Тахар Рахим, Майк Епс, Ема Робъртс и Адам Скот.

Премиерата е насрочена за 16 февруари 2024г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Който е чел комиксите с Езикиел – знае много добре в какви шантажи се забърква със Спайдър-мен. Неслучайно маската му е като на Паяка, а костюмът му е инспириран от Кайн. Като цяло трейлърът е Final Destination meets Spider-Women. Има потенциал, но като се има предвид, че това са Сони – по-скоро ще получим нещо в ранга на Морбиъс (който беше отвратителен).

  2. Дали е на Сони този филм?! На мен ми прилича по крайния феминизъм, че е по-скоро на Марвел! Както в The Marvels! И този филм го пишем отсега огромен провал! Явно в Холивуд много трудно учат, освен ако не е с кански мъки!