Остава само месец до премиерата на новия сериал във вселената на Годзила Monarch: Legacy of Monsters, който ще задълбае в миналото на мистериозната организация Монарх и нейните тайни. Баща и син, Кърт и Уайът Ръсел, влизат в ролята на един и същи персонаж, показващ събитията през погледа на няколко поколения.

Вече видяхме един тйзър и няколко снимки, но сега е време да се насладим и на първия пълен трейлър, който да ни демонстрира Годзила и останалите Титани в тяхната пълна прелест.

Светът е погълнат от пламъци, но Годзила е тук да помогне. Определено ни харесва това, което виждаме и се надяваме финалният продукт, който ще се състои от десет епизода, да е също толкова добре изглеждащ както и рекламите за него. След като последният филм за огромното кайджу леко ни разочарова, а следващият също ще бъде оглавен от Адам Уингард, залагаме малкото останали ни надежди върху Monarch: Legacy of Monsters. Дали ще ги оправдае, ще разберем след точно един месец.

Ето и официалното описание на сюжета:

Следвайки събитията от опустошителната битка между Годзила и Титаните, която сравни Сан Франциско със земята, и показа на света, че чудовищата са истински, Monarch: Legacy of Monsters ще проследи брат и сестра, опитващи се да следват примера на своя баща и да разкрият връзката на семейството им с тайната организация Монарх. Следите ще ги отведат дълбоко в света на чудовищата и до офицер от армията Лий Шоу (баща и син Ръсел – Кърт и Уайът – в различните времеви линии), като действието ще се сменя от петдесетте години на миналия век и днес, където Монарх са застрашени от тайните, които той знае. Драматичната история, развиваща се цели три поколения, ще разкрие погребани тайни и начините, по които шокиращи събития могат да окажат ефект върху живота ни.

Monarch: Legacy of Monsters е създаден от Крис Блек (Severance, Star Trek: Enterprise) и Мат Фракшън (Hawkeye). Режисьор на първите два, от общо десетте епизода, ще бъде Мат Шакман (WandaVision). В ролите ще видим Кърт и Уайът Ръсел, Ана Савай, Киърси Клемънс, Рен Уатабе, Мари Ямамото, Андерс Холм, Джо Типет и др.

Премиерата е насрочена за 17 ноември по Apple TV+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments