Има един известен израз „Hell hath no fury like a woman scorned”, който често се използва, за да обясни нелогичното и откачено поведение на жени, които са се почувствали обидени. Това е и основното мото на всякакви филми, в които жените си отмъщават често хипернасилствено за това, че са били наранени и виктимизирани. Нов сериал на Amazon Studios ще ни предложи друг подход към този познат тип истории.

В предстоящия минисериал Wilderness ще се запознаем с младата женена двойка Лив и Уил. Уил изневерява на жена си и се надява да я накара да му прости като я заведе на мечтано пътуване с кола из Америка. Лив обаче вижда Гранд Каньона и останалите спирки по пътя им като идеални места за изпълнение на плана си за отмъщение за изневярата – места, на които често се случват неприятни инциденти.

Вижте трейлърите сега:

За разлика от много произведения в този жанр, Wilderness ни изглежда сякаш е направен със сериозна доза чувство за хумор (макар и доста мрачно такова), което със сигурност ни привлича. Смятаме, че и актьорският екип е доста добре подбран – предразположени сме към Джена Колман и се радваме да я видим в различна роля от винаги милата и услужлива Клара, придружителката на Доктора. От друга страна пък е Оливър Джаксън-Коен, когото вече веднъж гледахме да тормози една жена в Невидимия и няма да ни е трудно да го погледнем в тази светлина и тук, особено като знаем как добре го изигра последният път.

Единственото ни притеснение е, че това е история, която изглежда по-подходяща за филм, отколкото за сериал. Не сме сигурни какво точно ще правят тези две луди деца в продължение на цели шест епизода – или да го бута в дупката, или да му прощава. Тийзърът обаче ни кара да си мислим, че пътуването може да е по-забавно и дори да си струва повече от дестинацията.

Wilderness е създаден и написан от Марни Дикенс (Gold Digger, Thirteen), а всички епизоди са режисирани от Су Йонг Ким (Lovesong, For Ellen).

Първият епизод ще бъде достъпен в платформата Amazon Prime на 15 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *