Преминавайки от снимането на музикални клипове към големия екран, Дейвид Слейд привлече вниманието на жанровите фенове с пълнометражния си дебют Hard Candy. Последваха заглавия като 30 Days of Night и The Twilight Saga: Eclipse, след което кариерата му продължи на малкия екран с епизоди в сериали като Breaking Bad и Hannibal. Именно затова почитателите на Слейд са развълнувани защото той отново се завръща към ужасите с новия си филм Dark Harvest.

Dark Harvest е адаптация по едноименната книга на Норман Партридж и разказва за малко провинциално градче със странна и смъртоносна традиция, която се провежда по време на Хелоуин. Злото се събужда за една нощ, точно на празника, и група тийнейджъри трябва да го спрат с цената на животите си.

Вижте и официалния трейлър:

Sawtooth Джак се очертава да е новият Хелоуин убиец, който със сигурност ще си има сериозна конкуренция тази година. Рекламата показва няколко интересни кадъра и се надяваме да е достатъчно приятен за гледане като някои от предишните филми на Дейвид Слейд. R рейтингът със сигурност ще помогне. Не сме чели книгата, но можем да се опитаме да попълним този пропуск преди премиерата на филма.

Ето какво гласи и официалното описание на сюжета:

В прокълнат град годишната жътва се превръща в брутална борба за оцеляване. По време на Хелоуин 1963 година градската легенда Sawtooth Джак се надига сред полетата с царевица и си набелязва децата на града. Група момчета трябва да обединят усилията си и да победят смъртоносното плашило преди полунощ. Ричи, непокорен самотник, се присъединява към преследването, мотивиран от победата на своя брат предходната година. С напредване на лова и растящото количество трупове, момчето ще направи шокиращо разкритие, което ще доведе до много важен избор. Избор, който може да сложи край на безкрайния убийствен цикъл.

Dark Harvest е режисиран от Дейвид Слейд по сценарий на Майкъл Гилио. В ролите ще видим Елизабет Рийзър, Джеръми Дейвис, Люк Кирби, Кейси Лайкс, Емъри Кръчфийлд и други.

Филмът трябваше да се появи през миналата година, но беше изтеглен от графика на разпространителите. Все пак най-после ще получи своето внимание. Премиерата е насрочена за 11 октомври, като ще се прожектира само за една вечер. След това, на 13 октомври, ще може да бъде гледан по дигиталните платформи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *