Годзила ще сее разруха и смърт на малките екрани много по-скоро от очакваното. Само преди около три седмици успяхме да видим първите снимки от подготвяния от Apple TV+ сериал в MonsterVerse вселената на Годзила, а вече разполагаме и с официален тийзър.

Изглежда не бяхме прави в предложенията си, че японската версия за Годзила ще бъде най-скорошната продукция, която ще имаме удоволствието да гледаме. Monarch: Legacy of Monsters ще се появи в платформата на Apple TV+ на 17 ноември, две седмици преди филма на Toho.

Вижте и първата реклама на новия сериал, който ще се фокусира върху организацията Monarch и нейните тайни:

Определено изглежда обещаващо, а и за щастие Годзила също няма да бъде пренебрегната, както се спекулираше в самото начало на проекта. Кърт Ръсел и синът му УайътРъсел ще бъдат в центъра на събитията като две различни версии на един и също персонаж, който ще трябва да помогне тайните на Монарх да бъдат разкрити.

Ето какво гласи и официалното описание на сюжета:

Следвайки събитията от опустошителната битка между Годзила и Титаните, която сравни Сан Франциско със земята, и показа на света, че чудовищата са истински, Monarch: Legacy of Monsters ще проследи брат и сестра, опитващи се да следват примера на своя баща и да разкрият връзката на семейството им с тайната организация Монарх. Следите ще ги отведат дълбоко в света на чудовищата и до офицер от армията Лий Шоу (баща и син Ръсел – Кърт и Уайът – в различните времеви линии), като действието ще се сменя от петдесетте години на миналия век и днес, където Монарх са застрашени от тайните, които той знае. Драматичната история, развиваща се цели три поколения, ще разкрие погребани тайни и начините, по които шокиращи събития могат да окажат ефект върху живота ни.

Monarch: Legacy of Monsters е създаден от Крис Блек (Severance, Star Trek: Enterprise) и Мат Фракшън (Hawkeye). Режисьор на първите два, от общо десет епизода, ще бъде Мат Шакман (WandaVision). В ролите ще видим Кърт и Уайът Ръсел, Ана Савай, Киърси Клемънс, Рен Уатабе, Мари Ямамото, Андерс Холм, Джо Типет и други.

Премиерата е насрочена за 17 ноември по Apple TV+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment