Нов много любопитен проект се задава на хоризонта, благодарение на гиганта Apple, които вече са ни показали, че телевизия определено могат да правят – имаме надежда и за филми. Продължаваме да им се радваме на желанието да дават възможност на млади и интересни творци да покажат какво могат с бюджети, които съвсем не са за пренебрегване. До момента вече са ни дали възможност да гледаме филми, които може би без техните безкрайни пари нямаше дори да бъдат направени, така че им отдаваме заслуженото.

Отправяме поглед към първите кадри от предстоящия Fingernails на Кристос Нику. Когато за пръв път разбрахме за филма, беше по повод участието на любимия ни Риз Ахмед. Сега вече знаем, че той всъщност ще играе мистериозната и вероятно злодейска фигура на любовния гуру Тревър, но всъщност главната роля е на винаги впечатляващата Джеси Бъкли. Героинята на Бъкли Ана е в сериозна връзка с героя на Джеръми Алън Уайт, с когото са получили „сертификат за истинска любов“, според новооткрит тест. Ана обаче се съмнява в резултата, заради което започва работа в любовния институт, където работи Тревър.

Ето ги първите кадри:

Привлича ни откровено странният и тънко сатиричен тон, който виждаме от тази една сцена. Цялата идея за Fingernails ни блазни, защото едновременно инкорпорира sci-fi елемента на любовния тест, но в същото време иска да разглежда универсалната история за търсенето на любов и сигурност във връзките през интересната призма на нестандартни герои. Актьорският състав, изпълнен с млади таланти, които все повече ни впечатляват, също със сигурност не е за изпускане.

Fingernails е написан и режисиран от Кристос Нику (Apples). В главните роли са Джеси Бъкли, Риз Ахмед, Джеръми Алън Уайт, Люк Уилсън и Ани Мърфи.

Официалният дебют на филма ще бъде на фестивала в Торонто на 12 септември, след което ще има лимитиран кино рилийз през октомври, а в платформата Apple TV+ ще бъде достъпен на 3 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *