В началото на миналата година споделихме, че Apple TV+ ще се заемат с направата на сериал във вселената на Годзила, който ще се развива след действията в първия филм от 2014 г. Мина доста време оттогава, но най-после получаваме първи поглед, актьорски състав, заглавие и по-подробно описание на сюжета.

Новият сериал ще носи името Monarch: Legacy of Monsters и, както вече споделихме и в предната новина, ще се развива след катастрофалните събития в Сан Франциско. В същото време обаче ще получим и поглед назад в миналото, разнищвайки тайните на организацията. Ето и официалното описание на сюжета:

Следвайки събитията от опустошителната битка между Годзила и Титаните, която сравни Сан Франциско със земята, и показа на света, че чудовищата са истински, Monarch: Legacy of Monsters ще проследи брат и сестра, опитващи се да следват примера на своя баща и да разкрият връзката на семейството им с тайната организация Монарх. Следите ще ги отведат дълбоко в света на чудовищата и до офицер от армията Лий Шоу (баща и син Ръсел – Кърт и Уайът – в различните времеви линии), като действието ще се сменя от петдесетте години на миналия век и днес, където Монарх са застрашени от тайните, които той знае. Драматичната история, развиваща се цели три поколения, ще разкрие погребани тайни и начините, по които шокиращи събития могат да окажат ефект върху живота ни.

Вижте и няколко снимки, които Legendary разпространиха тези дни:

Monarch: Legacy of Monsters все още си няма обявена премиерна дата, но от Apple TV+ обещават тя да е много скоро. Сериалът ще се състои от десет епизода, като първите два ще бъдат режисирани от Мат Шакман (WandaVision).

В ролите, освен споменатите Кърт и Уайът Ръсел, ще видим още Ана Савай, Киърси Клемънс, Рен Уатабе, Мари Ямамото, Андерс Холм, Джо Типет и други. Създатели са Крис Блек и Мат Фракшън.

Припомняме ви, че MonsterVerse вселената на Legendary включва четири филма до този момент – ГодзилаКонг: Островът на черепаГодзила: Кралят на чудовищата и Годзила срещу Конг. Плановете на Legendary за разрастване са повече от очевидни и се надяваме, че ще ни зарадват с нещо качествено и стойностно през идващите години. Наследството на Годзила е огромно и със сигурност разполагат с множество материал, от който да черпят идеи и вдъхновение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *