Няма отново да задълбаваме в избора на роли, който Робърт Патинсън прави след „Здрач” – вече и най-заклетите хейтъри на тийн-поредицата (спокойно може да ни броите сред тях) осъзнаха, че макар и невинаги да му се получава, младият актьор определено има талант и когато работи с качествени режисьори, успява да го покаже на екрана. А Патинсън определено има желание да работи с интелигентни и талантливи хора, както и в нестандартни и интересни проекти. Един от тях е трилърът „Good Time” на Джош и Бени Сафди, чийто първи трейлър и плакат получаваме покрай предстоящата премиера в Кан.

Преди да видите трейлъра, достатъчно е да знаете, че действието на филма се развива през една напрегната и отчаяна нощ на улиците на Ню Йорк и неслучайно в официалния синопсис, който можете да видите по-долу, се срещат думи като „хипнотичен”, „опияняващ” и „насилие”. Вижте обещаващия трейлър, а след него и първия плакат.

Една от причините да намираме „Good Time” за филм със сериозен потенциал е А24, които в последните години се наложиха като една от най-интересните кинокомпании за любопитни и оригинални проекти. И явно ще продължават в този дух, след като вече името им носи тежест, която творци, изпълнители и дори зрителите оценяват. Ето какво казва Робърт Патинсън за тях:

Не знам как го правят, но имат много добро разбиране за цайтгайста. Когато имаш филм с тях, знаеш, че той представя нещо важно. Преди няколко години всички говореха как киното е умряло. Според мен компании като А24 създават нещо като ренесанс в киноизкуството. Карат хората отново да искат да отидат в киното, вместо да си останат вкъщи. Хората си мислеха, че тази част от индустрията е умряла, но през последните няколко години стана ясно, че въобще не е така. И смятам, че е заради компании като А24.

плакат

Ето го и обещания синопсис:

След провокиращия „Heaven Knows What” Джош и Бени Сафди се завръщат на опасните улици на Ню Йорк с „Good Time”, хипнотичен и опияняващ криминален трилър, който изследва трагичната власт на семейството и съдбата. След провален банков обир Кони (Робърт Патинсън) има само една изпълнена с адреналин и разруха нощ, за да намери начин да изкара брат си от затвора. Затъвайки в насилие и хаос, той знае, че неговият живот и животът на брат му зависят от последния му отчаян и опасен опит да намери изход.

Режисьори на „Good Time” са Джош и Бени Сафди, а в главните роли са Робърт Патинсън, Бени Сафди, Баркхад Абди, Бъди Дюрес и Дженифър Джейсън Лий.

Премиерата е в Кан след броени дни, а за масово разпространение в САЩ „Good Time” ще се появи на 11 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments