През май месец успяхме да видим първия трейлър на подготвяната адаптация по популярната състезателна поредица на Sony Gran Turismo. За разлика от повечето филми и сериали, които излизат или им предстоят премиери по различните заглавия на студиото, то тук зрителите ще получат нещо различно. Става дума за истинската история на геймъра Ян Марденборо и неговият възход към слава.

С наближаване на премиерата е време да видим още един трейлър, фокусиран върху персоната на Марденборо, неговата борба да постигне мечтите си и препятствията, през които трябва да премине за да ги превърне в реалност. След по-малко от месец зрителите ще могат да се насладят на Gran Turismo на голям екран, а дотогава нека видим новата реклама:

Едва ли имам какво повече да добавим. В тази реклама, подобна на предната, отново можем да видим всички нужни елементи за спортна драма като Gran Turismo. На лице са неподкрепящи родителите; нахъсани мениджъри, готови да рискуват живота на група деца; уморен треньор, първоначално съмнявайки се в своите възпитаници, но постепенно ставайки най-верният им фен; любовна история и колегиално съперничество. Този път получаваме и по-добър поглед върху „злодея” в лицето на самонадеяния състезател, който няма да позволи на един нещастен геймър да го засенчи, дори и се наложи да го жертва.

На вашето внимание представяме и официалното описание на филма:

Gran Turismo е базиран на невероятната истинска история на група аутсайдери – едва връзващият двата края геймър, провалил се автомобилен състезател и идеалистичен продуцент. Заедно те ще рискуват всичко, за да се пробват в най-елитния спорт на планетата. Gran Turismo е вдъхновяваща, вълнуващата и изпълнена с екшън история, която доказва, че нищо не е невъзможно ако си достатъчно нахъсан.

Режисьор на Gran Turismo е Нийл Бломкамп (Сектор 9, Елизиум, Чапи, Demonic) по сценарий на Джейсън Хол и Зак Бейлин. В ролите ще видим Орландо Блум, Дейвид Харбър, Арчи Мадекве, Дарън Барнет, Джери Халиуел Хорнър, Джимон Хонсу и други.

Премиерата е предвидена за 11 август тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *