21 юли тази година е ден, в който се очакват два големи блокбъстър хита да се сблъскат челно и да се борят за интереса на зрителите. Със сигурност Барби и Опенхаймерще бъдат център на внимание по цял свят в края на следващия месец, но това не пречи на големите студия да прокраднат и нещо по-малко като мащаб, но също толкова зловещо колкото оживяла пластмасова кукла с лика на Марго Роби.

Става дума за психологическия хорър Cobweb от създателя на сериала Marianne Самюел Бодин, за който това ще е и пълнометражен дебют. След като Netflix убиха преждевременно и само след един сезон амбициозното шоу на французина, сега той е решил да поеме по нов път. Трейлъра на Cobweb ни запознава с героите на Лизи Каплан и Антъни Стар, които са родителска двойка с мрачно и изпълнено със зловещи тайни минало.

Вижте и въпросната реклама:

Дали наистина има нещо свръхестествено или всичко е в главата на малкия Питър? Дали родителите му крият нещо мрачно и зловещо или просто така си изглеждат, защото, нека бъдем откровени, Лизи Каплан и Антъни Стар имат достатъчно убедителни роли на злодеи във филмографията си? Отговорите на тези, а и още много други въпроси ще трябва да почакат до края на следващия месец, когато е и премиерата на Cobweb.

Ето и официалното описание на филма:

Осемгодишният Питър е постоянно притеснявам от странно почукване от вътрешната страна на стените на стаята му. Почукване, за което родителите му твърдят, че е просто във въображението му. Страховете на момчето се засилват, а с това намалява и доверието в майка му и баща му, за които то смята, че може да крият мрачна и опасна тайна от миналото си. А какво по-плашещо може да има за едно малко дете от това да не вярва на собствените си родители?

Вижте и официалния плакат на филма:

Cobweb е пълнометражен режисьорски дебют на Самюел Бодин по сценарий на Крис Томас Девлин. Компания на Антъни Стар и Лизи Каплан ще правят Клеопатра Колмън, Уди Нормън и др.

Премиерата на филма е насрочена за 21 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *