Геният на титаничното и епично кино Марк Полоня се завръща с още един хит във филмографията си благодарение на Wild Eye Releasing. Новият WTF трейлър на седмицата ще ви покаже, че не само мечките могат да се забавляват с непозволени вещества. Cocaine Shark, както и името подсказва, ще предостави тази възможност и на акулите, а, виждайки от трейлъра по-долу, не само на тях.

Хвърлете бърз поглед на рекламата:

„I think I saw something in the water! I think it was a shark!”

Революционната за времето си графика, толкова запазена за маестро Полоня, тук отново е налице. Сюжетът ще ни сблъска с множество различни мутирали създания, които нямат еквивалент в природата. Истински пир за сетивата.

Какво ни очаква в Cocaine Shark?

HT25 е нов вид дрога, която е изключително пристрастяваща и има зловещи странични ефекти. Основен източник са акулите, които местният наркобос държи в строго секретна лаборатория. След опасен инцидент, множество мутирали акули и други създания се измъкват и започват да бродят свободно в околността.

Истински гений! Нямаме какво повече да добавим, а и рекламата говори достатъчно за себе си.

Cocaine Shark е режисиран от Марк Полоня (Amityville in Space, Doll Shark) по сценарий на Бандо Глутц. В ролите ще видим Саманта Кулидж, Раян Долтън, Натали Химелбергер, Тайтъс Химелбергер, Джеф Киркендал и други.

Филмът ще дебютира по стрийминг услугите и на физически носители на 11 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *