От Apple TV+ продължават да ни впечатляват с качеството на огромна част от продукциите, които изкарват и докато знаем, че по-голямото количество води неминуемо до повече шансове за провал, за момента все още сме много доволни от средната им успеваемост. Като цяло техните проекти са добре обмислени, интересни и с впечатляващи бюджети, приложени правилно и докато, разбира се, има някои изключения, се радваме, че с някаква консистентност ни предоставят любопитни и качествени филми и сериали.

Следващият проект, за който изглежда има много интерес, се нарича The Crowded Room, където в главните роли ще видим Том Холанд и Аманда Сайфрид. Сериалът е създаден от носителят на „Оскар“ Акива Голдсман (Красив ум, Аз съм легенда), а някои от епизодите са режисирани от Корнел Мундруцо (Pieces of a Woman). Eкипът определено е впечатляващ и особено бихме се радвали да видим Том Холанд в една по-сериозна роля, защото до момента, може да е любимият ни Спайдър-мен, но за съжаление другите му превъплъщения не ни изпълват с ентусиазъм.

Историята се върти около Дани Съливан, който е арестуван в Ню Йорк през 1979г, заради участието си в престрелка. Разказана през серия от интервюта с Риа Гудуин, историята се превръща в трилър, разкриващ историята на живота на Дани, елементите на мистериозното му минало, което го е оформило, както и обратите, които ще го доведат до променящо живота разкритие.

Вижте първия трейлър:

Харесваме този трейлър, защото е направен добре от гледна точка на мистерията – хваща интереса. Истината е, че всичко, което актьорите разправят за този проект, историята на Били Мълиган, вдъхновила този сериал, пък и предишния път, когато някой щеше да се занимава с този сюжет, ни разкри доста голяма част от мистерията. Все пак подобни сюжети могат да се получат добре, дори и да не са изненадващи, особено ако са поднесени с внимание и грижа, както и ако успеят да внесат изненади, които не идват само по една линия. Надяваме се, че фрагментирания начин, по който Дани навързва миналото си в трейлъра, е похват, който е използван и в самия сериал, защото това би могло да го направи по-нестандартен и неправолинеен.

The Crowded Room е създаден от Акива Голдсман. В главните роли са Том Холанд, Аманд Сайфрид, Еми Росъм, Джейсън Айзъкс, Кристофър Абът, Саша Лейн, Уил Чейс и Лиор Раз.

Първите три епизода ще бъдат пуснати в платформата Apple TV+ на 9 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *