Беки се завръща след по-малко от месец и е по-ядосана и изобретателна от всякога. През 2020 година един сравнително невзрачен, но приятно забавен трилър от поджанра на home invasion филмите успя да си проправи път в боксофиса и да спечели достатъчно пари, подсигурявайки си продължение.

Става дума за Becky на дуото Джонатан Милът и Кари Мюрниън, в който титулярното момиченце, изиграно от Лулу Уилсън, трябваше да предпази семейството си от група неонацисти, търсещи нещо конкретно и без капчица милост към нещастните си жертви. За съжаление, Беки не успя да се справи чак толкова добре с частта с предпазването, но пък компенсира с убийствата и кървищата.

Две години по-късно, калената вече главна героиня е готова на всичко, за да защити хората (и животните), които обича и има достатъчно опит с убиването.

Вижте нецензурирания трейлър на The Wrath of Becky, който дебютира тези дни:

Режисурата на The Wrath of Becky този път се поема от Мат Енгел и Сузан Куут, които очевидно са решили да прегърнат абсурдността на цялата идея и да отидат няколко крачки по-напред от своя предшественик. Както може да видите от по-горните кадри, както и да прочетете от някои от първоначалните фестивални ревюта, Беки отприщва своя вътрешен Джон Уик и кървавото забавление е гарантирано.

Ето и официалното описание на сюжета:

Две години след като семейството ѝ е нападаното от неонацисти, Беки се опитва да изгради нов живот с възрастна жена, която я приема такава, каквато е. Всекидневието ѝ обаче е на път да се преобърне с главата надолу когато групировка, наричаща себе си “Благородните”, прониква в дома ѝ и отвлича любимото куче Диего. Беки ще трябва да се върне към старите си навици и да спаси тези, на които държи.

Ето какво споделят Енгел и Куут за The Wrath of Becky:

Още с първия кадър искахме да сринем всички очаквания на зрителите, които са гледали първата част. Да издигнем персонажа до следващото ниво. Искахме да превърнем Беки в символична сила, в отмъстител, твърдо убедена да разруши част от мрака, който ни заобикаля. Най-вече искахме The Wrath of Becky да развие още повече силното желание на героинята за справедливост. Тя ще се бори за тези, които обича, с всички възможни средства и без значение последствията. Дори може и да се забавлява докато го прави.

Вижте и няколко снимки от предстоящия филм:

The Wrath of Becky е режисиран от Мат Енгел и Сузан Куут. Енгел също така е и сценарист. В ролите ще видим Лулу Уилсън, Шон Уилям Скот, Денийз Бърс, Джил Ларсън, Кортни Гейнс, Кейт Сийгъл и други.

Филмът се очаква да се появи по кината на 26 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *