Накратко, Ghosted трябваше да бъде поредният общ ангажимент за Скарлет Йохансон и Крис Евънс (ако не бъркаме сметките, двамата са участвали заедно в цели осем филма), но заради „проблеми в графика“, Йохансон бе заменена от Ана де Армас и така проектът се превърна в третата колаборация между Евънс и Де Армас, които участваха заедно във Вади ножовете и The Gray Man. С други думи казано, красотата и химията между двата централни персонажа в Ghosted остана константа, както и желанието ни да видим филма.

Ако за първи път попадате на Ghosted, според нас единственото, което ви е необходимо да знаете за него, е, че става дума за „романтичен, екшън-приключенски филм“ на Apple, режисиран от Декстър Флечър (Еди Орела, Рокетмен, The Offer) по сценарий от авторите на Zombieland и Дедпул Рет Рийс и Пол Уърник,. Всичко останало го има в първия трейлър. Вижте.

I’m the boyfriend! Ох, много са симпатични тези хора, но защо? Напоследък адски много ни дразнят подобни, високопрофилни „high-concept“ стрийминг проекти със звездно участие, които са просто болезнени клишета, лишени от всякакво въображение. Тук тропата е ясна, но не е ясно на кого му е хрумнало, че смяната на ролите (пола) ще освежи нещата – тенденцията с „gender swap“-a стана трагично неоригинална и ражда повече лоши филми, отколкото нещо друго. Дори и в режисурата на Декстър Флечър не виждаме нищо интересно, а обикновено той има свежи идеи. Жалко наистина, защото имаме нужда от романтични филми, които разчупват стереотипите.

В случай, че не е станало ясно, на този етап определено ще пропуснем Ghosted, колкото и да харесваме Ана де Армас и Крис Еванс, които, между другото, не изглеждат особено добре на генеричния официален постер:

Режисьор на Ghosted е Декстър Флечър (Еди Орела, Рокетмен, The Offer), по сценарий на Рет Рийс и Пол Уърник (Zombieland, Дедпул, Признак на живот, 6 Underground). В ролите освен Ана де Армас и Крис Еванс са Ейдриън Броуди, Тим Блейк Нелсън, Майк Мо, Ейми Седарис, Тейт Донован, Маруан Кензари, Бърн Горман и др.

Премиерата е на 21 април по Apple TV+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ако актьорите на постера бяха с по-малко дрехи и с това заглавие щеше да е идеален за порно филм. Сериозно – трейлърът е болезнен. Още повече боли факта, че и Еванс и Армас са чудесни и страшно симпатични, а талантът им е пропилян в подобни клишета. Твърд пас от мен!

  2. За последните години излизат тонове такива глупости с подобен сюжет.
    Имаше такъв с Том Круз и Камерън Диас
    Имаше такъв с Бълок и Чанинг Тейтъм,
    И с Ащън Кътчър и Бътлър и с Крис Пайн… пълна мъка и холивудско безсилие да направят оригинален приключенски филм