Много от вас са чували безкрайните шеги, свързани с хората във Флорида, а някои от вас вероятно дори са запознати с играта, в която разбираш кой „Флорида човек“ си ти, спрямо рождената ти дата. Сега Netflix са решили да се възползват от популярната фраза и ще ни предложат минисериал именно за един „Florida man” и всичките откачалки, с които се среща той, когато се завръща в родния си щат.

Сериалът Florida Man разказва за бившето ченге Майк Валънтайн, който работи като детектив и се бори със зависимостите си. Валънтайн е принуден противно на желанията си да се завърне във Флорида, за да намери избягалата приятелка на гангстер от Филаделфия, на когото дължи пари. Във Флорида обаче престъпленията са навсякъде, дивотиите не спират, а на всичкото отгоре има и алигатори.

В главната роля на Валънтайн се подвизава прекрасният Едгар Рамирес, когото, за съжаление, не гледаме достатъчно често. От тийзъра, който можете да видите по-долу, веднага си личи колко добре му пасва да е изтерзан детектив, занимаващ се със задачи, които хич не са му по вкуса и то на последното място, на което иска да бъде.

Докато очакваме, че цялостният тон на сериала ще бъде по-сериозен от показаното в този трейлър, определено си личи, че създателят Доналд Тод е напълно наясно с всичките шегички за Флорида и вероятно е използвал за вдъхновение, ако не тях, то истинските обстоятелства около тях. Перфектното слънчево време, с което щатът също е известен, всъщност създава много забавен контраст с мрачните сделки и нечистите намерения на героите, което също ни привлича.

Ето го и официалният синопсис:

Когато изпаднал в немилост бивш полицай е принуден да се завърне в родния си щат Флорида, за да намери избягалото гадже на гангстер от Филаделфия, това, което трябва да е бърза задача се превръща в диво развиваща се спирала от заровени семейни тайни и все по-обречени опити за правилни постъпки на място, където толкова неща са неправилни. Това е една дива одисея в слънчево място за сенчести хора.

Florida Man е създаден и написан от Доналд Тод (This is Us, Грозната Бети), който е също шоурънър и продуцент. В главните роли са Едгар Рамирез, Антъни ЛаПалия, Аби Лий, Отмара Мареро, Лекс Скот Дейвис, Кларк Грег, Пол Шнайдер и Емъри Коен.

Сериалът ще излезе на 13 април в Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *