Днешната новина искрено ни сюрпризира, заради което много ѝ се зарадвахме. Приятно е чувството, когато се изненадаме по добър начин, макар че на този етап не би трябвало да се учудваме от това, че успешен проект ще бъде продължен.

През 2016 г. излезе The Night Manager – адаптация по едноименния роман на Джон льо Каре, която се появи в идеалния момент, за да се възползва от набралия огромна популярност Том Хидълстън. Сериалът имаше впечатляващ бюджет и чудесно адаптирана история, поставена в различни екзотични локации, които позволиха на проекта да изглежда страхотно. Епизодите излязоха, пожънаха сериозен успех сред публиката, както и сред критиката, увенчаха се с награди и сякаш всичко приключи.

Сега обаче разбираме, че сериалът ще получи цели два нови сезона, макар и това да не е официално обявено от BBC и Amazon. Очаква снимките да започнат скоро, което със сигурност значи, че няма да се наложи да чакаме дълго за официално потвърждение.

За който е пропуснал или забравил, припомняме, че в първия сезон на The Night Manager Хидълстън влиза в ролята на бивш войник от специалните части, който след армейската си служба е станал нощен управител на скъп хотел. По стечение на обстоятелствата той се запознава с чаровния и безумно опасен дилър на оръжия Ричард Роупър, заради което британското разузнаване решава да наеме мениджъра да се приближи до Роупър и да събере доказателства, които да го натикат в затвора. В края на сезона Роупър беше арестуван от египетските власти, а новата история ще започне със смъртта му две години по-късно, като нощния мениджър го очакват още по-смъртоносни задачи.

Смъртта на Роупър предполага, че едва ли ще видим любимия ни Хю Лори отново в ролята, освен ако няма някоя ретроспекция. Съмняваме се и за Оливия Колман, имайки предвид на какво различно ниво е тя в момента. Въпреки това с удоволствие ще се завърнем към този свят на старомоден, но страхотно изглеждащ шпионаж и ще се радваме да видим отново Том Хидълстън в тази роля. Ще се ослушваме за обявление на поддържащия актьорски екип, кой ще седне на режисьорското столче и  всякакви други подробности.

Новите епизоди на The Night Manager ще бъдат написани от Дейвид Фар, който беше отговорен за сценария и на първия сезон.

За момента премиерна дата не е обявена.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *