Римейк на филм на Дейвид Кроненбърг звучи като абсурдна и налудничава идея, но Алис Бърч и Amazon са си поставили амбициозната цел да превърнат Dead Ringers в минисериал от шест епизода. Добрата новина е, че всички серии ще дебютират съвсем скоро – на 21 април.

Оригиналният филм на канадския режисьор се появява през 1988 година и начело е Джеръми Айрънс. Той изпълнява ролята на близнаци гинеколози. Единият е нахакан и самовлюбен, а другият срамежлив и затворен. Елиът постоянно влиза във връзки със своите пациентки, но щом някоя му омръзне, той я отстъпва на своя брат Бевърли. Когато обаче и двамата се влюбват в една и съща жена нещата постепенно ескалират и излизат извън контрол.

Изглежда сериалът на Amazon няма да е дословен римейк на Dead Ringers, започвайки със смяната на пола на главния герой. Този път в ролята на близнаците ще влезе Рейчъл Вайс. Вижте и първите снимки, които я показват в пълния ѝ блясък:

Ето какво гласи и официалното описание:

Модерен преразказ на трилъра на Дейвид Кроненбърг от 1988 година, Dead Ringers ни запознава с Рейчъл Вайс като докторите Елиът и Бевърли Мантъл. Те са близначки, които споделят всичко. От наркотиците и любовниците си до безапелационното си желание да направят каквото е нужно, дори и това да включва нарушаване на медицинската етика, за да оспорят остарелите практики и изведат грижата за здравето на жените на преден план.

Както вече споменахме, шестте епизода на Dead Ringers трябва да се появят на 21 април. Изпълнителен продуцент, сценарист и създател на сериала е Алис Бърч (Succession, Normal People и The Wonder). Първите два епизода ще са режисирани от Шон Дуркин (Martha Marcy May Marlene, The Nest), а останалите от Карин Кусама, Карена Евънс и Лорън Волкстийн. Компания на Рейчъл Вайс ще правят Бритни Олдфорд, Попи Лю, Майкъл Чернъс, Дженифър Ейл и Емили Мийд.

Надяваме се скоро да можем да видим и първия трейлър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *