Най-сетне, почти две години след първоначалната обявена дата, се приближаваме към премиерата на Джон Уик 4 (John Wick: Chapter 4). Хипер стилизираната екшън поредица, която върна любимия ни Киану Рийвс в светлината на прожекторите и накара всички да разберат колко важна е екшън хореографията и колко са способни хората, които я правят, влиза в четвъртата си част и не показва никакви знаци на умора или забавяне.

В Джон Уик 4 титулярният г-н Джон Уик се завръща към това, което прави най-добре – разстрелва всеки, който се изпречи на пътя му и изглежда безупречно в костюм, докато го прави. След като в края на предишния филм едва-едва се измъкна от Високата маса, сега той и Кралят на гълъбите са решили отново да се съюзят, за да спечелят свободата на Уик и дори да се отърват от Високата маса веднъж завинаги.

И не, няма да обясняваме какво е Високата маса, кой е Кралят на гълъбите или пък да предупреждаваме за спойлъри – пределно сме наясно, че вече само хората, които се интересуват от Джон продължават да гледат тези филми, а тези, които не го харесват, няма да започнат с този.

Ето го новият трейлър, който отново ни показва приказно красивите, цветни и разнообразни сетинги, в които Джон Уик ще трепе хора.

Любопитни сме, разбира се, за новите герои, с които ще се запознаем в тази глава от поредицата. За момента знаем, че любимият ни Дони Йен ще изиграе Кейн, сляп убиец, който се познава с Джон отдавна, но тук е на страната на главния злодей – Маркиз дьо Грамонт, в чиято роля вероятно перфектно ще влезе Бил Скарсгард. Друга легенда на азиатското кино, Хироюки Санада, ще изиграе Шимазу, който помага на Уик в битките му срещу Кейн.

Японската певица Рина Сауаяма ще направи кино дебютът си като Акира, за която за момента не знаем нищо, както и за героят на Шамир Андерсън – Тракър. Добре познатият ни Кланси Браун обаче ще изиграе Предвестителят (The Harbinger), който служи за нещо като обективен уж съдия в споровете на Високата маса.

Вижте всичките стари познайници и нови лица в разнообразните им околни среди в новите character постери.

Джон Уик 4 (John Wick: Chapter 4) е режисиран от Чад Стахелски, а оператор отново е Дан Лаустсен. Сценарият е дело на Майкъл Финч и Шей Хатън. В главните роли ще видим Киану Рийвс, Лорънс Фишбърн, Иън Макшейн, Ланс Редик, Бил Скарсгард, Дони Йен, Шамир Андерсън, Рина Сауаяма, Хироюки Санада, Скот Адкинс и Кланси Браун.

Премиерата ще бъде на 24 март 2023.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *