По-рано тази година имахме възможността да гледаме дългоочаквания Не се тревожи, скъпа – филм, който разказва за утопично 50-арско общество. Реакциите бяха смесени, а задкулисната история – меко казано сложна. За едно нещо обаче всички можем да се съгласим – стилистиката беше много красива, но атмосферата определено не беше комедийна. Да видим какво ще стане, ако този 50-арски стил бъде поставен в нова научно-фантастична ситуация, този път ретро-бъдещия свят на Hello Tomorrow!

Hello Tomorrow! е новият комедиен сериал на Apple TV+, който разказва за утопично бъдеще, в което технологията е достатъчно напреднала, че човечеството да има всякакви весели джаджи като саморазхождач на кучета и самозатегач на вратовръзки, така че (естествено) е обърнало поглед към колонизиране на Луната. Главният герой, изигран от Били Кръдъп, е харизматичен продавач на имоти на Луната, който обучава други търговци на своите методи. Тайна конспирация обаче се крие под техните действия и скоро хората ще достигнат драстични мерки, в опитите си да разберат истината.

Вижте трейлъра сега:

Определено ни се струва доста свежо и приятно, най-вече от гледна точка на дизайн – ретро-футуристичната стилистика много ни привлича и с радост ще разгледаме какви други весели технологии са измислени и вкарани в 50-арската естетика, освен тези, които виждаме в трейлъра. От страна на сюжета сме почти сигурни, че комбинацията от стандартна „офис комедия“ и скрита конспирация ще сработи. Напомня ни дори малко за хитовия сериал на Apple Severance, очевидно не в тона, но заради материята – работници, които трябва да разберат каква е тайната в работата им. Ако този сериал има дори част от качеството на Severance, значи със сигурност ще си струва гледането.

Hello Tomorrow! е създаден от Амит Бала и Лукас Янсен, които преди това са писали за Bloodline. В главните роли ще видим Били Крудъп, Ханк Азария, Ханифа Ууд, Алисън Пил, Никълъс Подани и Джаки Уийвър.

Първите три епизода ще дебютират в платформата Apple TV+ на 17 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *