Толкова сме зажадняли за новини за следващия филм на любимеца ни Дейвид Финчър, че се обръщаме към доста неочакван източник – извадка от документална поредица на Порше. Наистина сме нетърпеливи до полуда, но тук случаят не е чак толкова странен, защото става дума за поредицата Michael Fassbender: Road to Le Mans, в която също толкова любимият ни Майкъл Фасбендър се подготвя да се състезава в 24-часовото автомобилно състезание Льо Ман, но и ни представя първи задкулисен поглед към The Killer.

Припомняме, че The Killer е не просто следващият филм на Финчър, а следващият му филм за убиец, по който той работи със сценариста на Седем (Se7en) Андрю Кевин Уокър. Фасбендър, който ни липсваше брутално в годините, в които нямаше нови проекти, пък се занимаваще със сериозното си хоби – автомобилизма, но за щастие ни дава и първите трохички, които се надяваме да водят към по-сериозни рекламни кадри за предстоящия филм на Netflix.

The Killer е адаптация на френския графичен роман Le Tueur, чиято история проследява наемен убиец, който преживява морална криза, точно когато е най-търсен. Филмът освен това ще се занимава много с изолацията на героя, който прекарва времето си основно сам, докато следи мишените си, което е и усещането, което имаме от този поглед зад кулисите – Майкъл Фасбендър на различни моторни превозни средства, кара сам, докато получава типичните за Дейвид Финчър множество насоки за всеки детайл от сцената.

Определено ни трепват сърчицата, когато виждаме такъв добър актьор как говори за всеизвестния перфекционистки процес на Финчър – режисьорът е много изискващ от актьорите, но въпреки това те го обожават, така както и ние. Нямаме търпение за истински кадри от филма, но за момента този кратък поглед към метода на работа с актьор, който поема роля, изискваща от него да е сам в голяма част от времето, също е доста интересен.

Отсега обаче искаме и да уточним, че The Killer няма да е като Locke с Том Харди и Фасбендър няма да бъде сам в колата през цялото време – снимки е имало както в Лос Анджелис, така и в Париж, Ню Орлиънс, Чикаго и Доминиканската република. Поддържащите роли пък са поверени на могъщата Тилда Суинтън и Чарлс Парнел (Топ Гън: Маверик).

The Killer все още си няма официална премиерна дата, но стискаме всичките палци Netflix да не ни карат да чакаме до края на годината. Със сигурност ще продължаваме да копаем по всякакви възможни места, за да намерим и първи кадри и да ги споделим своевременно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments