Netflix продължават да влагат средства и (сравнително адекватни) усилия, за да задържат огромния брой абонати в цял свят. Сред новините от края на миналата седмица, свързани с „бъдещи творчески планове“, е и информацията, че Джейсън Бейтман, чиито сериал „Ozark“ приключи след n-на брой сезона и добри отзиви (и от критици, и от зрители), ще се ангажира с нов проект, в компанията на Джуд Лоу. Според Deadline двамата ще участват и ще са изпълнителни продуценти на „Black Rabbit“, а Бейтман ще се включи и като режисьор на едночасовите епизоди.

За момента не се споменават допълнителни подробности около сюжета на сериала, но пък се уточнява, че автори са Зак Бейлин („King Richard“), заедно с неговата съпруга и творчески партньор Кейт Сусман. Те ще влязат и в екипа на изпълнителните продуценти, като ангажиментите им се разпростират в различни посоки – Бейлин е съавтор на „Creed III“, който предстои да излезе през март 2023; написал е и биографичния филм за Боб Марли „Exodus“, който подготвят Paramount, както и римейка на „The Crow“, дело на Рупърт Сандърс.

Джуд Лоу също има сериозен брой ангажименти – в момента е „вързан“ с Disney+ и участва в „Star Wars: Skeleton Crew“, а след това ще бъде Капитан Хук в „Peter Pan & Wendy“ на Дейвид Лоуъри; очаква го и ролята на крал Хенри VIII в историческия трилър „Firebrand“, заедно с Алисия Викандер. От своя страна Джейсън Бейтман вече има друг проект, който се реализира за Netflix – ФБР-трилъра „Dark Wire“, а заедно с партньора си Микаел Костиган от Aggregate Films продуцират сериала „Based on a True Story“ за Peacock, романтичната комедия „Your Place or Mine“ за Netflix, както и поредицата „Lessons in Chemistry“ за Apple TV+ с Бри Ларсън.

Като се има предвид успеха на Бейтман с „Ozark“, може да се предположи, че новият сериал „Black Rabbit“ ще бъде сред най-очакваните телевизионни проекти в близко бъдеще. Очакваме новини.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *