mm_logo_20221023

Тази седмица явно ни върви на мъжки стриптийз. След като видяхме първия пълен трейлър за „Welcome to Chippendales”, сега получаваме и първи официален кадър от очаквания от мнозина „Magic Mike’s Last Dance” – завръщането на Чанинг Тейтъм към най-популярния му герой, вероятно за последен път.

Преди около година изненадващо разбрахме, че Тейтъм и любимия ни Стивън Содърбърг подготвят нов филм за Магическия Майк – новина, която истински зарадва голяма част от аудиторията. Сега, заедно с първия кадър, който ще видите по-надолу, получаваме и още добри новини. „Magic Mike’s Last Dance” ще излезе първо в кината, а не както беше първоначално обявено – директно в HBOMax. Това е напълно разбираемо, имайки предвид колко много приходи донесоха предишните две части, особено на фона на сравнително ниския бюджет на филмите.

Повече от това обаче, с изненада открихме, че „Magic Mike’s Last Dance” ще бъде първият филм на Стивън Содърбърг, който излезе в кината от „Unsane” през 2018 г. Почти не е за вярване – въпреки че не всичките му произведения са огромни шедьоври, все пак смятаме, че тази статистика не подхожда на цялостното качество на работата на Содърбърг, която сме хвалили многократно. Той обаче продължава да работи на пълни обороти и да намира нови начини да ни изненада, заради което ще гледаме всеки негов филм, без значение на каква платформа, но определено се радваме, че този ще излезе в кината.

Но обратно към важното – плочките на Чанинг Тейтъм:

mm_20221023

Страхотната Салма Хайек почти изглежда все едно е в някакъв транс, сакаш предрича бъдещето, само че не на длан. Оттук насетне ще бъде много интересно да видим пълен трейлър, за да се ориентираме за тона на филма. Тейтъм наскоро е разказал, че това продължение ще покаже нова страна на Майк, който е улегнал и дори е в сериозна връзка, но в същото време е обещал, че това няма да бъде типична любовна история. Най-важното е да ни донесе също толкова радост и чиста проба забавление, защото тази поредица вече добре знае, че нещата не се получават, когато се опитва да бъде сериозна.

Magic Mike’s Last Dance” е режисиран от Стивън Содърбърг по сценарий на Рийд Керълайн. В главните роли са Чанинг Тейтъм, Салма Хайек, Гавин Споукс, Кейтлин Джерард, Кристофър Бенкомо, Айуб Кан-Дин, Джулиет Мотамед и Кристи Лий-Емби.

Премиерата на филма ще бъде на 10 февруари 2023 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment