Ще започнем тази новина с призив към всички, които не са гледали „Take Shelter” да го направят възможно най-скоро. Ако пък сте го гледали, но сте го забравили – припомнете си го, филмът наистина е страхотен! Днес ще говорим за новата колаборация между Джесика Частейн и Майкъл Шанън, която ще бъде в тотално различен жанр и дори различна форма от „Take Shelter”, но пак нямаме търпение да ги видим отново заедно на екран. Химията между тях е магическа, а индивидуалните им качества като актьори само спомагат, за да направят съвместната им работа задължителна за гледане.

Проектът, който двамата ни предлагат този път е минисериал, озаглавен „George & Tammy”. Разбрахме за него преди около година, снимките бяха доста продължителни, но сега получаваме първи официални кадри, които показват Частейн и Шанън в ролите на Тами Уайнет и Джордж Джоунс, познати още като „Г-н и г-жа Кънтри“. Джордж и Тами са били много популярни и успешни кънтри музиканти индивидуално, но през 70-те се женят и създават заедно огромни хитове, които и до днес са емблематични за кънтри музиката. Двамата обаче са имали много турбулентен брак, допълнително усложнен от алкохолизма на Джордж и изискванията на успешната кариера и славата.

Най-любопитното за „George & Tammy”е, че двамата актьори са работели интензивно с професионални кънтри музиканти, за да се подготвят и да могат сами да пеят всички песни в сериала. Това винаги е предизвикателство за който и да е актьор. Майкъл Шанън в случая има предимство, защото той се занимава и с музика от години, но Джесика Частейн разказва, че пеенето пред стотици статисти е било „най-плашещото нещо, което някога е правила“.

george-and-tammy-2-20221009 george-and-tammy-3-20221009 george-and-tammy-4-20221009 george-and-tammy-5-20221009 george-and-tammy-6-20221009 george-and-tammy-7-20221009 george-and-tammy-8-20221009 george-and-tammy-9-20221009 george-and-tammy-poster-1-20221009

И двамата изглеждат повече от перфектно в ролите, а самата епоха и кънтри света са нещо, което ни е доста далечно и въобще не сме запознати, така че ще се радваме да видим тази трагична романтична история, доведена до екран от двама от любимите ни актьори в момента.

George & Tammy” е създаден от Ейб Силвия („The Eyes of Tammy Faye”), а всички епизоди са режисирани от Джон Хилкоут („Беззаконие”). В главните роли освен  Джесика Частейн и Майкъл Шанън влизат още Уолтън Гогинс, Стийв Зан, Кели МакКормак и Кейти Миксън.

Конкретна премиерна дата все още не е обявена, но се очаква преди края на годината.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *