През лятото Майк Фланаган и Netflix ни подразниха с мистериозен тийзър за новия, четвърти сериал на режисьора за стрийминг гиганта, озаглавен „The Midnight Club”. Той ще е базиран на едноименния роман на Кристофър Пайк от 1994 година. Подобно и на останалите адаптации на Фланаган, сериалът ще включи в историята и други разкази на писателя, за да я разнообрази и обогати. С наближаване на премиерата, която е след по-малко от три седмици, е време да видим и пълния трейлър, който е цели три минути и определено дава надежди за нещо обещаващо.

Вижте го и вие:

Подобно на сходния като идея „Are You Afraid of the Dark?” (оригиналния сериал от деветдесетте години на миналия век), членовете на „Среднощния клуб” се събират, за да си разказват страшни истории. Основата разлика е, че тук те търсят следи за живот след смъртта и доказателства за свръхестественото. Те също така сключват сделка, че щом един от тях намери смъртта си, той ще направи всичко възможно да се опита и да се свърже с живите си приятели. Скоро след като един наистина го застига неизбежното, започват да се случват странни неща.

Харесват ни кадрите и се надяваме Майк Фланаган да ни поднесе качествено забавление, подобно на „The Haunting of Hill House” и „Midnight Mass” и не чак толкова като „The Haunting of Bly Manor”.

The Midnight Club” ще включва десет епизода, но само няколко ще са режисирани от Майк Фланаган. Сред останалите, които ще застанат зад камерата, са имена като Емануел Осей-Кофур („Black Box”), Аксел Каролин („The Haunting of Bly Manor”, „Creepshow”), Виет Нгуен („Chilling Adventures of Sabrina“’), Морган Бегс („Once Upon a Time”) и Майкъл Филмогнари („To All the Boys: Always and Forever”). Фланаган ще бъде както шоурънър, така и изпълнителен продуцент заедно с Леа Фонг („Once Upon a Time”).

The Midnight Club” е написан от Майк Фланаган със съдействието на Елън Гейл, Джеймс Фланаган и Чинака Ходж. В ролите ще видим Иман Бенсън, Игби Ригни, Рут Код, Анара Симон, Уилям Крис Съмптър, Адиа, Ая Фурукава, Сайриян Сапкота, Мат Бидел, Саманта Слоян, както и със специалното участие на Зак Гилфорд и Хедър Лангенкамп („A Nightmare on Elm Street”).

Премиерата е предвидена за 7 октомври по Netflix.

mn10-bb5668b9da

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

    1. За сметка на това единия ще е гей, а другия педал.