Напрежението се увеличава, силата на разменените реплики става все по-сериозна, в погледа на Касиан Андор за части от секундата се промъква колебание, или може би съмнение… Какво се случва, когато D23 поставят фокуса върху „пробуждането на революционерите“ – в мрежата се появява нов трейлър на сериалаAndor“, с помощта на който Disney+ се надяват да привлекат почитатели, може и бивши, на сагата „Star Wars“ и многобройните ѝ инкарнации.

За зрителите на „Rogue One“, които харесват това отклонение от централната сюжетна линия, замислена от Джордж Лукас, обещанието за предистория прозвуча супер-интригуващо. За онези, на които им допада специфичното излъчване на Диего Луна, „Andor“ ще бъде още едно доказателство за уменията му като актьор. За всички, които са се уморили от провалите на Катлийн Кенеди, новият сериал може да се окаже „нова надежда“, но голяма част от заклетите дългогодишни фенове сме изпълнени с тотален скептицизъм – резултатът, който ще проследим до края на месец ноември (за да сме сигурни в изводите си), трябва да бъде супер-добър, ако създателите му имат амбицията да ни „върнат“ сред почитателите…

Шефката на Lucasfilm обеща нови разкрития от вселената на „Star Wars“ по време на специалния панел във фен-сборището през изминалия уикенд. Според официалната информация по подготовката на втори сезон на „Andor“ вече се работи, независимо от факта, че премиерата на сериала е на 21 септември.

Определен от Кенеди като „шпионски трилър“, „Andor“ ще има 24 епизода, разпределени по равен брой в двата сезона, като основната отговорност пада върху шоурънъра Тони Гилрой, в когото вярват всички продуценти. Събитията се развиват пет години преди момента, в който за първи път се запознахме с Касиан Андор и героите на „Rogue One“. Първият сезон е посветен на една от тези години, а според думите на Диего Луна, който е и изпълнителен продуцент на сериала, втори сезон ще носи усещането за четири отделни филма, тъй като епизодите ще са групирани и всеки три от тях заедно ще покриват период от една година.

andor_ver3_xlg andor_ver2_xlg

Майсторът Гилрой участва и в сценарния екип на „Andor“, включващ още Дан Гилрой („Лешоядът“), Бо Уилимон („House Of Cards“) и Стивън Шиф („The Americans“). Режисьори на епизодите са Тоби Хейнс, Бен Карън и Сюзън Уайт. В ролите освен Диего Луна се включват Стелан Скарсгард, Адриа Архона, Кайл Солър, Женевиев О’Райли, Денис Гоф, Фиона Шоу, Робърт Емс, Форест Уитакър, Дейвид Хейман и др.

Както вече споменахме, премиерата на „Andor“ е на 21 септември 2022, ексклузивно по Disney+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *