Много интересен проект се заформя в Италия. Талантлив режисьор и впечатляващ актьорски състав ще се съберат, за да правят филм, за който всъщност още нищо не се знае, което бихме казали, че даже още повече подклажда любопитството ни.

Става дума за следващия филм на Саверио Констанцо, вероятно най-добре познат като режисьора „Hungry Hearts” – психологическа драма, която беше голям фестивален хит, но след това не успя да си спечели много любов сред широката критическа общност. От тогава обаче Констанцо работи по телевизионната адаптация на романа на Елена Феранте „My Brilliant Friend”, който се радва на много силни отзиви.

Новият проект на Констанцо се нарича „Finalmente l’alba“ (в буквален превод – „Най-сетне зора“), който ще започне снимки до края на този месец в Италия. Интересното е, че сюжетът се пази в абсолютна тайна и дори най-добре информираните медии в индустрията не знаят каква е историята на филма, което определено не е типично за типа драми, с които режисьорът обикновено се занимава. А и по принцип рядко срещаме инди филми, за чийто сюжет не се споделя нищо. Комбинацията от тази тайна и италианското заглавие предполагаме, че може да бъде нож с две остриета – или да грабне вниманието на публиката, или пък да остане абсолютно незабелязан.

Това обаче, което със сигурност привлича интересът ни е много талантливият и нестандартен актьорски екип, който Констанцо е събрал. Двете най-големи имена са Лили Джеймс и Уилям Дефо, които предполагаме, че ще заемат централните роли. Лили Джеймс в момента е в страшен подем след абсолютно невероятното си представяне като Памела Андерсън в „Pam & Tommy“. Уилям Дефо пък е неоспоримо велик актьор, който прави само интересни избори и не се съмняваме, че щом нещо го е привлякло в този проект, значи вероятно си струва. Към тях се присъединяват и сравнителните новобранци Джо Киъри (всъщност много добре познат на всички фенове на „Stranger Things“), Ребека Антонак и Рейчъл Сенок.

Finalmente l’alba” ще бъде режисиран от Саверио Констанцо. Подозираме, че повече детайли ще се появят след като снимките приключат, така че ще се ослушваме и ще споделяме всичко, което научим.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *