С удоволствие споделяме новини, свързани с нови проекти на чудесни актьори. Главните действащи лица в сериала на FX „The Patient“, който ще се появи в платформата на Hulu, оживяват благодарение на майсторството на Стив Карел и Донал Глийсън. На втория супер-много му отива да влезе в ролята на сериен убиец, а умелия подход към всякакви образи, който деманстрира Карел през годините, ще бъде приложен към ролята на терапевт, който в един момент се оказва заложник на психаря с убийствени наклонности.

Изпълнен с напрежение психологически трилър, проблеми в ежедневието на психоаналитика, който трябва да открие как да се справи с пропастта в собственото му семейство, безумни действия на болния мозък и луди последствия за всички – това са съчинили като история авторите на сериала „The AmericansДжоел Фийлдс и Джо Уайзбърг. Героят на Стив Карел можеше да гледа на отвличането си като на сериозно изследване „на терен“ на един тотално луд маниак, ако на карта не беше заложен… собственият му живот.

Сред актьорите на „The Patient“ са Линда Емънд, Дейвид Алън Гриър, Лаура Нийми, Андрю Лийдс, но подозираме, че най-ярко ще изпъкне таланта на Карел. Той е в екипа на изпълнителните продуценти, заедно с двамата автори на поредицата, Каролин Мур, Виктор Хсю и Крис Лонг.

The Patient“ ще има 10 епизода, а премиерата му е предвидена по Hulu на 30 август 2022.

the-patient-poster-202207118 the-patient-poster-1-202207118

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *